Поліцейські Хмельниччини здійснили мрію другокласниці

Поліцейські Хмельниччини здійснили мрію другокласниці
Світлини зі сторінки поліції Хмельницьокї області
  • Добрими помічниками святого Миколая стали правоохоронці Хмельниччини.

Вікторії – 8 років. Вона – другокласниця. Спільно з татом мешкає у невеличкій Гулівці, що на Білогірщині. Батько дуже старається, щоб у донечки було все найнеобхідніше. Та час зараз такий, що не всі мрії кровинки по кишені.  

Вікторія ж вірить в дива. Вона була слухняною й доброю дівчинкою, тому, пишучи листа святому Миколаю, щиро вірила: Чудотврець здійснить її мрію.   

А щоб лист точно втрапив до рук святого, передала його через поліцейських.

Відео дня

Щирі дитячі мрії про теплу піжаму та лялечку розчулили правоохоронців настільки, що вони не вагаючись стали помічниками святого Чудотворця й виконали «замовлення» Вікторії.

А сьогодні, 20 грудня, ювенальна поліцейська Альбіна Кішан та поліцейські офіцери Білогірської тергромади Олег Гаврилюк та Віталій Осецький відвідали Вікторію й вручили їй омріяні дарунки. Дівчинка щиро раділа й дякувала помічникам святого Миколая у формі.

Нагадаємо, на Хмельниччині діє проєкт «Мріяти про майбутнє разом». Його започаткувала ювенальна поліція України спільно з одним із благодійних фондів.

Мета проєкту, зазначають у поліції, - допомогти дітям, які опинились у складних життєвих обставинах і потребують нашої підтримки.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ирина Полянчук

    Молодці,здійснили дитячу мрію

keyboard_arrow_up