Поліцейські склали 107 протоколів за порушення карантину: результати за добу

Поліцейські склали 107 протоколів за порушення карантину: результати за добу
Фото - Хмельницька ОДА
  • Дізнавайтесь про результати рейдів на Хмельниччині.
  • Що перевірили і скільки виявили порушень.

На Хмельниччині тривають перевірки за дотриманням карантинних заходів. Про результати прозвітували патрульні, Держпродспоживслужба, рятувальники і поліція Хмельницької області. Скільки перевірили за минулу добу і які порушення зафіксували:

Держпродспоживслужба за 12 листопада охопила 172 суб’єкти господарювання. З них: 9 ЗОШ, 7 садочків, 20 закладів громадського харчування, 72 об’єкти торгівлі продовольчими товарами, 30 - непродовольчими товарами, 8 агропродовольчих ринків та 26 інших об’єктів. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької ОДА. 

Виявили порушення на 29 об’єктах і надали пропозиції щодо їх усунення. Для реагування до органів влади надали 17 інформацій, ще 12 - для реагування до підрозділів поліції. 

Відео дня

Патрульні Хмельниччини минулої доби провели 77 перевірок маршрутних транспортних засобів, 30 разів - патрулювання прибудинкових територій багатоповерхівок; 33 рази провели поверхневий огляд громадян та перевірку документів; 24 рази перевірили заклади з масовим перебуванням людей (кінотеатри, заклади громадського харчування, фітнес центри та інші). Загалом склали одну постанову за порушення вимог щодо використання засобів індивідуального захисту.

Поліцейські області за 12 листопада склали 107 адмінпротоколів (всього 11723 протоколи) за статтею 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей). За минулу добу перевірили: 95 транспортних засобів та 119 осіб, які в них перебували.

Відповідно до розпорядження №66 «Про пасажирські перевезення» було перевірено 92 транспортних засоби.

Підрозділи ДСНС здійснили за добу 6 виїздів для інформування мешканців за допомогою сигнально-гучномовних пристроїв щодо дотримання протиепідемічних заходів та необхідності вакцинації. Охопили: місць з масовим перебуванням людей – 13, вулиць – 21, зупинок громадського транспорту – 44.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Надежда Надежда

    Знову видалили мою відповідь на коментар Марцінкевичу! Значить йому можна ображати людей і говорити все, що йому заманеться і його коментарі ніколи не видаляють, а коментарі інших людей, які "зачіпають честь і гідність" цієї особи одразу в смітник! А я ж то думаю, чому майже ніколи немає відповідей Марцінкевичу. Їх просто видаляють. Ось тобі і свобода слова!
  • Юрій Марцінкевич

    Супер. Але карантинні норми як не дотримувалися так і не дотримуються. Треба жорсткіше контролювати дотримання

    Надежда Надежда reply Юрій Марцінкевич

    От ти мені  скажи,  Марцінкевич, тобі  оплочують ось ці  провокативні  закиди на ковідну тематику, чи ти просто по житті  неповноцінна особа?

    Юрій Марцінкевич reply Надежда Надежда

    Є ситуація яка сталась в Україні. Це пандемія. Хворіють і помирають люди. Запровадженні карантинні обмеження. Запроваджено вакцинацію обрвязкову. От якого фіга така жаба як ти має іти проти епідеміологічних запроваджених норм цим самим наражати на небезпеку людей в подальшому. Бо голові вата?

    Елена Журавлева reply Юрій Марцінкевич

    Горя не было в семье, никто не умирал в муках, поэтому так и рассуждают. А кто -то инфицированный распространяет вирус. Ему что, ему "море по колено"..

    Lena Selezneva reply Елена Журавлева

    Распространяют вирус ВСЕ - привитые и непривитые. Вас в гугле забанили что ли? Вся информация в открытом доступе. Просвещайтесь и не будете ерунду писать

    Lena Selezneva reply Надежда Надежда

    человек (бот) на работе

    Юрій Марцінкевич reply Lena Selezneva

    Ти людина - бот. Вата

    Lena Selezneva reply Юрій Марцінкевич

    а чего вы,гражданин бот ,мне тыкаете собственно и на личности переходите?) я с такими даже по одной стороне улицы не хожу,чтоб курточку не запачкаит ,так что "тримай дистанцію" ,если так доступнее  ;-)

    Юрій Марцінкевич reply Lena Selezneva

    Від вас треба напевне тримати дійсно дистанцію. Щоб заразу якусь не підхопити)

    Lena Selezneva reply Юрій Марцінкевич

    ну кто ж вам виноват ,что вы так неразборчивы . У людей адекватных и грамотных даже вопрос так не станет)

keyboard_arrow_up