Поліцейські склали 71 адмінпротокол за порушення карантину на Хмельниччині

Поліцейські склали 71 адмінпротокол за порушення карантину на Хмельниччині
Фото в тексті - Хмельницька ОДА
  • В області тривають перевірки дотримання карантинних обмежень. 
  • Дізнавайтесь про результати рейдів за минулу добу.

Що перевірили і скільки знайшли порушень? Дізнавайтесь, як на Хмельниччині слідкують за дотриманням карантинних обмежень. 

Держпродспоживслужба:

За минулу добу перевірили 137 суб’єктів господарювання, з них 5 ЗОШ, 6 садочків, 10 закладів громадського харчування, 57 об’єктів  торгівлі продовольчими товарами, 32 об’єкти торгівлі непродовольчими товарами, 9 агропродовольчих ринків та 18 інших об’єктів.

Відео дня

Виявили порушення на 16 об’єктах. Склали 2 протоколи про порушення санітарних норм. 12 інформацій передали для реагування до органів влади, 8 - до поліції. Про це повідомляють у Хмельницькій ОДА. 

Патрульні:

За  добу  Патрульна поліція Хмельниччини провела 98 перевірок маршрутних транспортних засобів, 29 разів  проведено патрулювання прибудинкових територій, 31 раз проведено поверхневий огляд громадян та перевірку документів, 36 разів перевірено заклади з масовим перебуванням людей. За 1 грудня патрульні склали 3 постанови  за порушення вимог щодо використання засобів індивідуального захисту.

Поліція Хмельницької області:

За минулу добу поліцейські склали 71 адмінпротокол (всього 130 49 протоколів)  за статтею 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей). За вчора, 1 грудня, перевірили 79 транспортних засобів  та 91 особу, які в них перебували. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юрій Марцінкевич

    Треба активно котролювати дані заходи
  • ss mora

    Віктор Шляховий
    зачет
  • Віктор Шляховий

    А, на Озерній , протягом 30 хв відбувалися розбірки між молодим хлопцем і декількома чурбанами...усе закінчилось ножовим пораненням нашого хлопчини... І чомусь нікого не цікавить, чому вони усі ходять з купою трави і холодною зброєю...а наша поліція ловить бабушок без масок..Позор, а не поліція!!!

keyboard_arrow_up