Поліцейські склали 71 протокол за порушення карантину на Хмельниччині

Поліцейські склали 71 протокол за порушення карантину на Хмельниччині
  • Дізнавайтесь про результати перевірок за дотриманням карантинних обмежень.

За минулу добу +71 адмінпротокол і одна постанова. На Хмельниччині тривають рейди, під час яких перевіряють дотримання карантинних обмежень. Скільки порушень знайшли?

Держпродспоживслужба:
Перевірили 121 суб’єкт господарювання. З них 18 закладів громадського харчування, 61 об’єкт торгівлі продовольчими товарами, 15 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, 12 агропродовольчих ринків та 15 інших об’єктів.
Виявили порушення на 22 об’єктах. Передали 17 інформацій для реагування до органів влади, 11 інформацій - до поліції.

Патрульні:
За добу Патрульна поліція Хмельниччини провела 79 перевірок маршрутних транспортних засобів, 30 разів проведено патрулювання прибудинкових територій; 35 разів - поверхневий огляд громадян та перевірку документів; 23 рази перевірено заклади з масовим перебуванням людей. Склали одну постанову за порушення вимог щодо використання засобів індивідуального захисту.

Відео дня

Поліцейські Хмельницької області:
За 21 листопада поліцейські склали 71 адмінпротокол (всього 12 141 протокол) за статтею 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей). За минулу добу перевірили 80 транспортних засобів та 108 осіб, які в них перебували. Відповідно до розпорядження №66 «Про пасажирські перевезення» перевірили 75 транспортних засобів.

Підрозділи ДСНС:
За добу рятувальники здійснили 6 виїздів для інформування населення за допомогою сигнально-гучномовних пристроїв щодо дотримання протиепідемічних заходів та необхідності вакцинації. Охопили: місць з масовим перебуванням людей – 14, вулиць – 20, зупинок громадського транспорту – 69.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валєра Федорук

    Є чим похвалитись

keyboard_arrow_up