Поліція Хмельниччини отримала нові японські «Мitsubishi»

Поліція Хмельниччини отримала нові японські «Мitsubishi»
  • П’ять кросоверів з екологічними двигунами використовуватимуть групи реагування патрульної поліції.
  • Ще чотири автомобілі скоро мають передати дільничним. Поки на них є лише сертифікати.

Хмельницький відвідав міністр МВС Арсен Аваков і голова Нацполіції України Сергій Князєв. Вони відвідали обласне управління й сервісний центр МВС. Також міністр побував на випуску прикордонників і врученню ключів від квартир для сімей військових.

Під час візиту в ГУНП в Хмельницькій області поліцейським вручили ключів від п’яти кроссоверів «Мitsubishi Outlander PHEV» з екологічними двигунами. 600 таких автомобілів нещодавно для України передав уряд Японії.

Відео дня

«Мitsubishi Outlander PHEV» вже роз’їхалися по районах області. Ними будуть користуватися групи реагування патрульної поліції.

Поки лише на папері існують автомобілі, які купили для поліції за кошти обласного бюджету. Голова ОДА Олександр Корнійчук поки передав лише сертифікати на чотири авто «Daewoo Lanos». Ними будуть користуватися дільничні офіцери. Про це повідомляють в ГУНП Хмельницької області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Илюсь Вова

    А що пріуси ремонту не підлягають
  • Олег

    збагатили  службу , запакували .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up