Поліція відкрила кримінальне провадження через події в аквапарку “7 океан” (ОНОВЛЕНО)

Поліція відкрила кримінальне провадження через події в аквапарку “7 океан” (ОНОВЛЕНО)
Фото @dtp_khm
  • Двох дітей уже госпіталізували до міської дитячої лікарні.
  • До лікарів звертаються і дорослі. 
  • В аквапарку взяли проби води та зробили заміри небезпечних речовин у повітрі.
  • Детальніше, в матеріалі.

Сьогодні, 21 вересня,  до лікарень Хмельницького почали надходити хворі із скаргами на нудоту, біль в животі та запаморочення. Всі вони напередодні відпочивали в аквапарку “7 океан”. Деяким ставало погано просто у розважальному закладі. Про подію повідомили рятувальників, медиків та поліцію. На місце відразу відправили близько десяти карет швидкої допомоги. Людей евакуювали. Тих, хто скаржився на погане самопочуття відразу везли на перевірку до медзакладів. 

Приїхали в розважальний центр і працівники хіміко-біологічної лабораторії ДСНС.

  • Лабораторія виїхала на місце з приладом для заміру парів. Перевищень вмісту небезпечних речовин у повітрі наші прилади не показали. Перевіряли на випари хлору, - розповів фахівець відділку агітаційно-пропагандистської роботи ГУ ДСНС Віталій Гричанюк.

    Відео дня
    /li>

Також проби води взяли фахівці Держпродспоживслужби. Вони ще свої дані не оприлюднили.

У приймальному відділенні міської дитячої лікарні журналістам vsim.ua повідомили, що вже поклали в стаціонар двох дітей. За їх станом слідкують медики. Поки причини поганого самопочуття дітлахів не називають. 

Як повідомлялося раніше, поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 («Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням»). 

Наразі в приміщенні аквапарку працює слідча група. Правоохоронці підраховують кількість потерпілих. Більш детальна інформація, з’явиться згодом на нашому сайті. Слідкуйте за оновленнями.

23:00

Станом на 23-ю годину до медичних закладів за допомогою звернулися 13 осіб. 

- О 17:38 на лінію "102" надійшов виклик від лікаря швидкої допомоги. Він повідомив, що наразі працює на території аквапарку, де люди масово скаржаться на погане самопочуття. Також додав, що, ймовірно, це отруєння хлором. Поліція виїхала на виклик. Відповідні служби взяли проби води та повітря, - повідомила речник міського відділу поліції Людмила Берестовська.

Результати проб будуть відомі згодом. Завтра зранку в поліції обіцяють оновити інформацію про кількість потерпілих та їх стан. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up