Понад 60 прикордонників зійшлися на “полі бою” за звання кращого спортсмена

Понад 60 прикордонників зійшлися на “полі бою” за звання кращого спортсмена
  • Сьогодні, 24 листопада, у Національній академії ДПСУ стартував черговий чемпіонат з рукопашного бою.
  • Участь у змаганнях взяли 9 команд та понад 60 учасників.
  • За звання чемпіона боролися у різних вагових категоріях.

 

Сьогодні, 24 листопада, в прикордонній академії  стартував чемпіонат з рукопашного бою. Протягом дня 9 команд та понад 60 учасників  виборювали звання чемпіона у різних вагових категоріях від 65 до 90 кілограмів.

Серед учасників змагань – заслужений майстер спорту України, майстер спорту міжнародного класу, 7 майстрів спорту України, 12 кандидатів у майстри спорту України, члени збірних команд Національної академії, а також переможці і призери всеукраїнських та міжнародних змагань серед силових структур та правоохоронних органів України.

Турнір присвятили захисникам України, тим хто не вагаючись вступав у бій з ворогом та є прикладом відданості своєму народові і патріотизму.

Відео дня

Нагадаємо, що подібні змагання проходять в академії систематично. Щорічно свої двері академія відкриває для спортсменів з усієї України. Лише в березні цього року  в приміщенні спортивного комплексу Національної академії Державної прикордонної служби України пройшов чемпіонат з рукопашного бою, в якому взяли участь 24 команди прикордонників з різних областей України.

За останні 5 років в стінах Національної академії  підготовлено 4 майстри спорту України міжнародного класу, 16 майстрів спорту України з бойових єдиноборств, а викладачу спортивних дисциплін Національної академії полковнику Андрію Недільку присвоєно звання Заслуженого тренера України з універсального бою.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up