Порив водопроводу: де в Хмельницькому 19 грудня не буде води

Порив водопроводу: де в Хмельницькому 19 грудня не буде води
Фото ілюстративне

Комунальники працюватимуть на двох локаціях на Озерній. 

У понеділок, 19 грудня, в Хмельницькому знову частково вимикатимуть воду. Комунальники ліквідовуватимуть порив водопроводу. Через це на двох ділянках вимкнуть водопостачання. Про це повідомляють в Хмельницькводоканалі

Де не буде води

Через порив водопроводу воду відключать за такими адресами:

  • Відео дня
    /li>

Завершити роботи обіцяють до 14.00.

Нагадаємо, тарифи на воду наразі такі:

Наразі Хмельниччина посідає четверте місце по Україні за розміром тарифу на водопостачання та водовідведення. Дешевше лише на Львівщині, Харківщині та Вінниччині. Третину тарифу становлять витрати на електрику, ще третина йде на оплату праці комунальників.  Що ще входить в оплату тарифу на воду в Хмельницькому читайте в матеріалі Тариф на воду: за що платять гроші хмельничани (ІНФОГРАФІКА)

Також Хмельницькводоканал відновив роботу свого мобільного застосунку. За допомогою нього хмельничани можуть переглянути показання лічильників води, дивитися історію платежів та оплачувати рахунки, переходити на інші особові рахунки, дізнатися інформацію про чинні тарифи та стан рахунку.

Мобільний додаток — інтуїтивно зрозумілий, надійний та безпечний, заявляють на підприємстві. Поки що застосунок доступний на Google Play, та незабаром його можна буде завантажити і на AppStore.

Корисні посилання Хмельницькводоканалу

Додамо, у зв’язку з перебоями електрики, хмельничанам порадили зробити в кожному домі запаси води, яких би вистачило на 72 години. Як розрахувати скільки води потрібно і як її зберігати читайте за посиланням.

Уточнити інформацію можна в диспетчерів “Водоканалу” за номерами: 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up