"Поставлю 5 важливих питань": Зеленський анонсував всенародне опитування 25 жовтня

"Поставлю 5 важливих питань": Зеленський анонсував всенародне опитування 25 жовтня
Фото: Прямий
  • Володимир Зеленський анонсував всенародне опитування, яке має пройти у день голосування на місцевих виборах.
  • Він пропонує українцям відповісти на п'ять питань.

Президент анонсував проведення всенародного опитування у день виборів 25 жовтня.  Українцям запропонують дати відповідь на 5 питань. Про це Зеленський повідомив у відеозверненні 13 жовтня.

Що саме питатимуть, наразі невідомо.

"25 жовтня на виборчій дільниці я задам тобі 5 важливих питань про те, що ми обговорюємо на вулиці, на кухні та в інтернеті, про що сперечаємось з друзями, батьками або таксистами. Про те, про що нас раніше ніколи не питали. 5 важливих питань, щоб дізнатися твою думку. 

Відео дня

Не політика з високих кабінетів, не незалежних експертів з телешоу, не агентів з інших держав. Чи не вперше в історії незалежності ми запитаємо: "А що думаєш ти?" Чому твоя відповідь важлива? Тому, що буде так, як вирішиш ти",- сказав він.

Друзі, як вам така ініціатива? Ви будете проходити опитування?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Він

    В "ДНР", "ЛНР", Крим-криміналітет також проводили опитування за допомогою принтера. Зеленський хоче, щоб хтось підтвердив зараз так само. Люблять вони ціфру у 75%. Хитрий. Роздратували у Великій Британії напевно.
  • Він

    Хаха
  • Мазур Любов Мазур

    Вибори, от і придумав, як піаритись!
  • Олег Анцут

    Ти на одне питання не можеш відповісти, а ще людям питання даешь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up