Повітряні сили збили дві ракети окупантів, які летіли на Захід

Повітряні сили збили дві ракети окупантів, які летіли на Захід
Фото - Максим Козицький
  • Вдалось знищити дві крилаті ракети, які були запущені стратегічною авіацією росії.

Вранці 25 квітня окупанти завдали ракетних ударів в західному напрямку України. Ракетні війська Повітряних сил ЗСУ змогли знищити дві російські крилаті ракети. Вони були випущені по критичній критичній інфраструктурі західного регіону України. Про це інформує прессцентр Повітряного командування ''Захід''.

"Зранку 25 квітня з південно-східного напрямку, із літаків стратегічної авіації імовірно Ту-95, окупантами завдано декілька ракетних ударів по Західному регіону з метою знищення об'єктів критичної інфраструктури”, - йдеться у повідомленні. 

Під ракетний обстріл вранці потрапила Львівщина. У результаті російських ракетних ударів стався вибух на тяговій підстанції залізничної станції "Красне". Рятувальники там гасять пожежу. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький у Telegram. 

Відео дня

Відомо, що одну ракету на території Львівщини знищили підрозділи зенітних ракетних військ Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України. 

Також цього ранку росіяни завдали ракетних ударів по Вінниччині. Рашисти випустили ракети по двох містах Вінницької області - Жмеринці та Козятині. За словами голови Вінницької ОВА Сергія Борзова, є загиблі та поранені. Наразі ведуться рятувальні роботи працівниками ДСНС. Також на місці працює СБУ та поліція. Деталі обіцяють повідомити згодом. 

Під ракетний обстріл окупантів сьогодні, 25 квітня, потрапила і сусідня Рівненщина. 

Загалом голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишин повідомив, що російські окупанти вранці 25 квітня обстріляли 5 залізничних станцій в центрі та на заході України. Є поранені.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Інна Подолянин-Хобоша

    Дякуємо вам
  • Алина Лацько

    Дякуємо ЗСУ
  • Олена Мазур

    Боже, дякуємо нашим воїнам!
  • Неля Парцирна

    Дякую нашим хоробрим Захисникам.

keyboard_arrow_up