Пожежа на Старокостянтинівському шосе: власник вистрибнув з балкону, квартира згоріла вщент

Пожежа на Старокостянтинівському шосе: власник вистрибнув з балкону, квартира згоріла  вщент
Фото ДСНС.
  • Власник квартири, яка горіла, вистрибнув із балкону і травмувався.
  • Рятувальники знімали з четвертого поверху маму з дитиною.
  • Всього постраждало четверо людей. Квартира сильно обгоріла.

Пожежа на Старокостянтинівському шосе виникла сьогодні, 22 лютого. Дим із балкону й вікон квартири на третьому поверсі будинку №14 помітили близько 13:20. На місце прибули рятувальники, патрульні поліцейські й медики. Пожежу ліквідували близько 14:00.

Рятувальники повідомили про чотирьох постраждалих. Серед них власник квартири. Чоловік, аби врятуватися, вистрибнув із свого балкону на балкон квартири першого поверху. Він травмувався. Також постраждала дитина. Її з мамою рятувальники автодрабиною знімали із четвертого поверху. Дитина порізалася склом.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Всього, за інформацією ДСНС, постраждало четверо людей. Усіх їх забрала «швидка». Окрім трамваного внаслідок падіння чоловіка, одна людина отримала опіки. Ще двоє надихалися продуктами горіння. Також в службі повідомляють, що було врятовано п’ять людей.

Фото Валерія Глінського.

Про причини виникнення пожежі не повідомляють. Рятувальники надали відео із місця події. На ньому видно, що квартира, де виникло загорання, сильно обгоріла.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Воронина Анна

    Ви були там на місці,а що зробили конкретно Ви?Тільки фоткали?
  • Valeriy Glinskiy

    Був сьогодні на місці події. І ось що я хочу сказати:

    Я в шоці від того як працюють наші служби! Коли потерпілий пригнув вниз, причому прямо боком на перила. Він просто лежав, і на нтого падали уламки. Хто думаєте його відтяг звідти? Люди. Прості люди і я в тому ж числі. Дівчина з сусідньоі перукарні пішла в під'із сповіщати сусідів, не поліція як пишуть. Пожежна котра приіхала першою не змогла запустити генератор, тому просто розклали рукави, а гасити не могли. Пізніше прибула інша пожежна, мляво так розклали все, а тиск був мінімальний. Струя ледь діставала осередку пожежі. Ніхто навіть не додумався ввімкнути сирену, щоб люди в будинку зрозуміли що відбувається.

     Але рятувальникам всерівно потрібно віддати належне. Винесли і врятували обгорілого чоловіка. Бабусю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up