Привокзальна площа у Хмельницькому: сквер чи базар?

Привокзальна площа у Хмельницькому: сквер чи базар?
Ремонт Привокзальної площі комунальники обіцяють завершити вже навесні. Базарчик, за який і досі триває суперечка між підприємцями та владою, поки на місці. Чи слід лишати торгівлю?

На те, аби площа отримала сучасний вигляд, з бюджету витратять 2,1 мільйона гривень.

Тротуарна плитка і асфальт, комунікації до фонтану та освітлення, перенесення зупинки та новий світлофор вже обійшлися у 1,2 мільйона. Такі дані надає Хмельницька міська рада. Роботи продовжать навесні. Майданчик озеленять, на площі встановлять декоративні ліхтарі, вуличні світильники, нові лавочки та сміттєві урни. Окрім цього, працюватиме фонтан.

Кіоски, на думку влади, не вписуються у зовнішній вигляд площі, тому торгівлю планують перенести. Підприємці, ж нагадаємо, з таким рішенням не погоджуються. Люди виходили на протест, щоб захистити свої робочі місця. На ринок по Заводській, запропонований владою, переходити відмовилися і пропонують свій проект - сучасний павільйон у центрі площі. А що думаєте ви?

Відео дня

Опитування

Чи потрібна торгівля на Привокзальній площі?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Богдан К.

    Вокзал -це візитівка  міста. Люди виходячи в місто бачать пере собою не надто привабливі кіоски. А тим, хто хоче купити печиво, потрібно пройти 20  метрів до сусіднього магазину, їх тим чимало, з поміркованими цінами.
  • Share Photo

    100%

    "Скільки можна панькатися із тими "бізнесменами"? Завести туди бульдозер і зачистити площу від того сміття! "
  • Виктор Венгров

    ну як на мене то просто так вигнати не вийде((( але і так залишати неможна. якшо в них є норм. документи на ведення торгівлі на цій території то зобовязати окультурити, якщо документів нема то можна було б звести норм торговий "куточок" де можна було б орендувати місце для торгівлі!! але якби ж не наша привичка давати хабарі і т.п. ...!!! це чисто моя думка!
  • Иванов Андрей

    В кожному місті є люди яким соромно жебрачити, от вони і продають городину, чи герань. Мені здається , що нам всім потрібна герань.  Але вигляд вокзалу дійсно жалюгідний, як зсередини, так і ззовні. Особливо коли приїзжаєш з іншого більш менш великого міста.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up