Прорвало водопровід: дві вулиці в Хмельницькому сидітимуть без води

Прорвало водопровід: дві вулиці в Хмельницькому сидітимуть без води

Відновити водопостачання обіцяють до 15.00.

В обласному центрі вкотре прорвало водопровід. Відтак, водопостачання призупинять до двох вулиць. Про це повідомляють в “Хмельницькводоканалі”

Поки комунальники ремонтуватимуть мережу, без води сидітимуть мешканці таких вулиць:

  • Відео дня
    /li>

Завершити роботи обіцяють до 15.00.

ОНОВЛЕНО:

Станом на 13.30 комунальники досі працюють. Про термін завершення робіт обіцяють повідомити пізніше. 

 

 Уточнити інформацію можна в диспетчерів “Водоканалу” за номерами: 

Нагадаємо, тарифи на воду наразі такі:

До слова, на підприємстві “Хмельницькводоканал” організували 2 філії відділу по розрахункам з населенням контрольно-сервісного центру. Їх відкрили аби покращити обслуговування абонентів — фізичних осіб. Вони розташовані в мікрорайонах Ракове та Південно-Західний. Адреси та графік роботи дивіться за посиланням. 

Нагадаємо, у вівторок та середу частина Хмельницького через ракетні обстріли росіян залишилась без електрики. Міська влада повідомила, що проблеми виникли через технічні неполадки на одній з підстанцій. Відсутність електроенергії зумовила зупинку водопостачання міста. Аварійні служби одразу ж приступили до роботи. Електрику відновили, воду подали в домівки хмельничан. Однак, влада просить містян обмежити користування побутовими електроприладами з 8.00 до 11.00 та з 17.00 до 23.00.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Емилия Теклюк

    Дякуємо за роботу всіх органів і працівників, мирного неба над головою миру Україні героям і героїням слава , дякуємо тобі Боже за

keyboard_arrow_up