П’яна бійка в “Саду на Європейській”: 50-річному хмельничанину зламали руку, а його сину розбили ніс

П’яна бійка в “Саду на Європейській”: 50-річному хмельничанину зламали руку, а його сину розбили ніс
  • Дві компанії, які відпочивали в ресторані, почали скандалити. Не обійшлося без бійки.
  • Дісталось Віталію та двом його синам. Чоловік каже, його хотіли “купити”, аби не писав заяву до поліцію.
  • Що трапилось в “Саду на Європейській”, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Інформацію “пустили” у Фейсбуці

Сьогодні вночі, 26 червня, активіст Сергій Скоробагатий опублікував на своїй сторінці у Фейсбук інформацію, що о першій годині ночі біля готелю “Любе” - п’яна бійка. Написав, що стосунки з’ясовують місцеві прокурори.

Відео дня

Журналісти vsim.ua зв’язались з Сергієм Скоробагатим. Пояснити, що сталось він не зміг. Сказав, що лише поширив інформацію, яку йому повідомив депутат Хмельницької міськради від “Свободи” Віталій Діденко. Зателефонували і йому, аби дізнатись деталі нічних розбірок.

- В мене була попередня інформація, що там п’ють прокурори. Потім вони почали битися, один з них кидався на машину поліції, їх покропили газом і затримали. Поліція склала на них протокол. Що було далі, не знаю, бо я зараз у Тернополі, - розповідає vsim.ua Віталій Діденко.  

Що кажуть правоохоронці

Аби з’ясувати, що відбувалось насправді, подзвонили у патрульну, поліцію охорони (колишня ДСО) та Хмельницький відділ поліції. У патрульній поліції сказали, що до них надходив виклик о 00:40. Копів викликали до ресторану “Сад на Європейській”. Але коли поліцейські приїхали, то на місці вже було 3 екіпажі поліції охорони та слідчо-оперативна група. А потерпілих якраз забирала “швидка”. За словами речника Романа Мартинюка, копів викликав батько одного з хлопців, якого побили. Хто влаштував п’яну бійку, не знають, бо патрульні поїхали одразу, як побачили, що на місці були слідчі та ДСО.  Патрульну машину ніхто не трощив і, як каже Роман Мартинюк, сльозогінного газу вони не застосовували.

З тим самим питанням звернулись до начальника Хмельницького відділу поліції Валерія Онісьєва. У телефонній розмові він сказав, що їхні працівники були на місці після бійки. Один з чоловіків, якого побили, написав заяву і правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 296 “Хуліганство”. Інформацію, що бились місцеві прокурори спростовує.

- Там сиділи дві компанії. Наскільки відомо з показань тих, хто там був, конфлікт виник біля туалету, коли хтось когось обійняв. Інший ж на це відповів у грубій формі. Зав’язалась бійка. Але як мені відомо, на даний момент вони вже вирішили це між собою, - пояснює Валерій Онісьєв.

“Молодшому сину вони зламали ніс”

В ресторані “Сад на Європейській” нічну бійку не коментують. Адміністратор Марина лише сказала, що бились не всередині, а ззовні. Відео з камер спостереження показати відмовилась.

Нам вдалося поспілкуватись з чоловіком, якому під час нічної бійки зламали руку. 50-річний Віталій Анатолійович (прізвище чоловік відмовився називати - прим. авт.) каже, що разом з сім’єю прийшли у ресторан відсвяткувати хрестини онучки. Коли гості розійшлись, сім’я почала збиратись додому. Тоді ж і виникла суперечка з компанією, що теж відпочивала у закладі.

- Я, моя жінка і два сини лишилися складати речі після хрестин. А ті люди почали до нас чіплятися, обзивати. Їх було троє чоловіків. Вони там були з дружинами. Моєму молодшому сину вони зламали ніс, є також підозра, що в нього розрив зв’язки на нозі. В мене поламана рука. Вдарили і мою жінку, вона впала. А нам кричали, що ми не знаємо, з ким б’ємося, що вони з прокуратури, судді, - розповідає Віталій Анатолійович.

Де правда?

ДСО - це ще одна правоохоронна структура, яка виїжджала на місце події. Про це казав і потерпілий і патрульні. Але, що цікаво, у їхній прес-службі не знають, чи працівники поліції охорони були вночі на Європейській. Речник Альона Шибунько повідомила журналістам, що такого виклику в них вона не бачила. 

Зовсім протилежне каже потерпілий Віталій. Він бачив поліцію охорони під рестораном. Розповів, що коли вони приїхали, то чоловіки, які затіяли бійку, почали кидатись на поліцейську машину, погрожувати правоохоронцям. Саме поліція охорони, каже Віталій Анатолійович, застосувала газ та затримала двох розбіяк.

- Чоловіки з тої компанії почали опиратись поліції і до них застосували газ. Коли нас повезли у травмпункт, то до мене вже підходили і пропонували все залагодити за гроші, але я не погодився. Ми сьогодні написали заяву з молодшим сином, зняли побої, - каже Віталій Анатолійович.

Постраждалий хоче, аби чоловіків, які розпочали бійку, покарали. Боїться, щоб вони не вплинули на слідство.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олександр

    ПОМІЧНИК РЕГІОНАЛА ЗАРАЗ ДЕПУТАТ ВІД БПП #БІЛИК ПРИКРИВАЄ #ПРОКУРОРА ТА СУДДІВ

    Днями в Хмельницькому в одному з ресторанів міста, відбулася п’яна бійка між прокурором та відпочиваючими в результаті якої 50-річному хмельничанину зламали руку, а його сину розбили ніс.

    В результаті бійки в якій #прокурор та #суддя побили всю сім’ю відпочиваючих включаючи жінок, була викликана поліція, але без результатно:

    “ - Я, моя жінка і два сини лишилися складати речі після хрестин. А ті люди почали до нас чіплятися, обзивати. Їх було троє чоловіків. Вони там були з дружинами. Моєму молодшому сину вони зламали ніс, є також підозра, що в нього розрив зв’язки на нозі. В мене поламана рука. Вдарили і мою жінку, вона впала. А нам кричали, що ми не знаємо, з ким б’ємося, що вони з прокуратури, судді, - розповідає Віталій Анатолійович. “

    Але цікаве й інше, що #ДСО яке затримувало розбіяк застосовуючи газ, відмовляється підтверджувати виїзд на виклик до ресторану “#Сад_на_Європейській”:

    “ДСО - це ще одна правоохоронна структура, яка виїжджала на місце події. Про це казав і #потерпілий і #патрульні. Але, що цікаво, у їхній #прес-службі не знають, чи працівники #поліції охорони були вночі на Європейській. Речник Альона #Шибунько повідомила журналістам, що такого виклику в них вона не бачила.  Зовсім протилежне каже потерпілий Віталій. Він бачив поліцію охорони під рестораном. Розповів, що коли вони приїхали, то чоловіки, які затіяли бійку, почали кидатись на поліцейську машину, #погрожувати правоохоронцям. Саме поліція охорони, каже Віталій Анатолійович, застосувала #газ та затримала двох #розбіяк. - Чоловіки з тої компанії почали #опиратись поліції і до них застосували газ. Коли нас повезли у #травмпункт, то до мене вже підходили і #пропонували все залагодити за #гроші, але я не погодився. Ми сьогодні написали заяву з молодшим сином, зняли #побої, - каже Віталій Анатолійович. Постраждалий хоче, аби чоловіків, які розпочали бійку, покарали. Боїться, щоб вони не вплинули на слідство.”

    Але для чого депутату-власнику в Хмельницькій міській раді  від #БПП Білику Олександру Миколайовичу прикривати суддів та прокурорів? Чому не надати відео записи, ситуації яка склалася вночі на Європейській? Але заглянувши на сайт посіпаки й розібравшись з “чистим” минулим депутатом-порошенківцем, який був помічником-консультантом депутата #ВРУ від Партії #Регіонів #Гержова Юрія Івановича, очолював Хмельницьку РДА то  всі питання зникають.



    Загалом складається враження, що поліцію охорони вже "купили", тому й мовчать про пошкоджену машину, поломані руки, розбиті носи та напади на жінок, власник-депутат регіонал зацікавлений відмазати забіяк, адже це #прокурори й #судді, Все як завжди по-тихому зроблять і відмажуть й справжні винуватці ніколи не будуть відповідати за свої злочинні дії, адже мають депутата-регіонала Білика О.А. який їх відмаже.



    Цікавить більше? – читайте тут: https://vsim.ua/Podii/pyana-biyka-v-sadu-na-evropeyskiy-50-richnomu-hmelnichaninu-zlamali-ru-10619403.html#page_comments

  • Анонім

    Відео з камер спостереження всередині і ззовні плкажіть. А то кожен говорить а "одне одного не тримається". У кожного своя версія, і встановити хто там дійсно був з прокурВатури не становить таємниці. Інша справа що їх хочуть відмазати і це відео може щезнути, чи не записатися, чи ще щось...покажіть фейси і їх ідентифікують. Таких бойових як раз на сході на першій лінії бракує, хай там покажуть своє справжнє обличчя...
  • Алена Сидляр

    Люди, майте власний розум. Один сказав, другий підтримав, третій мав попередню інформацію хоча в Тернополі. Кому заборонено відпочивати в ресторанах, і прокурори і судді мають на це право, як і всі люди. Кожен має відповідати за своі слова та вчинки, не ведіться на ці провокаціі, не розхитуйте те, що і так вже розвалилось
  • Анна Островська

    поліцію охорони вже "купили", тому й мовчать про пошкоджену машину, і те, що взагалі там були вночі. всьо по-тихому зроблять і відмажуть мажорів, які ходять в Сад на Європейській.

    а в нашій країні як було, так і осталось

    Олег reply Анна Островська

    купили? вони і так платні.  знаєш скільки коштує тривожна кнопка в місяць ?

    Анонім reply Олег

    Ckijlbku?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up