П'яний водій отримав покарання за ДТП з потерпілими на Шепетівщині

П'яний водій отримав покарання за ДТП з потерпілими на Шепетівщині
Фото: Шепетівське районне управління поліції.
  • Легковик з’їхав в кювет і перевернувся.

  • Травмувався 27-річний пасажир.

  • Норма алкоголю в крові водія перевищувала у 6 разів.

Житель Шепетівського району в стані акогольного сп’яніння повертався з риболовлі. Чоловік не справився з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Постраждав пасажир автівки. Водію призначили покарання у вигляді 1 року ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Це сталося наприкінці вересня минулого року на трасі поблизу селища Ямпіль Шепетівського району Хмельницької області.24-річний місцевий житель на автомобілі "ВАЗ - 21104" пізно ввечері повертався з риболовлі. На швидкості він з'їхав у кювет та перекинувся.

У результаті аварії 27 - річний пасажир отримав численні травми і був госпіталізований до травматологічного відділення лікарні.

Відео дня

Як стало відомо, чоловік за кермом був п’яний. “Перевірка показала, що водій перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння (показник у 1,31 проміле перевищив допустиму норму більш ніж у 6 разів)”, - повідомили в поліції.

Чоловіка судили за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Білогірський районний суд визнав водія винним та призначив йому покарання у вигляді 1 року позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up