Ракетний обстріл Шепетівки: що відомо (ВІДЕО)

Ракетний обстріл Шепетівки: що відомо (ВІДЕО)
  • Ворог обстріляв Шепетівку близько 17:00.

По Хмельницькій області сьогодні, 2 квітня, була оголошена повітряна тривога. Під час неї ворог здійснив ракетний обстріл Шепетівки. Влучили в один із промислових об'єктів у місті. Про це повідомляє голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

На час потрапляння ракети на території підприємства перебувало 15 осіб. За попередньою інформацією постраждалих нема. Пожежу ліквідовують працівники ДСНС, - повідомляє чиновник

Місця влучення ракет та наслідків не повідомляються. У своєму телеграмі Гамалій пообіцяв проінформувати про деталі. Але згодом. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Відео дня

Нагадаємо, відразу після обстрілу Сергій Гамалій звернувся до шепетівчан з проханням нічого не публікувати з того, що стосується місця та наслідків влучання. Цим він підтвердив факт обстрілу. 

Шепетівка стала третім містом області. яке обстріляв ворог. Раніше ракети вже прилітали в Старокостянтинів та Хмельницький. Також були випадки, що ракети не долітали, оскільки їх збивали наші винищувачі

Читайте також:

Що не можна публікувати в соцмережах

Евакуйоване з Києва підприємство переїхало в Шепетівку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (58)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

  • Віта Старинська

    🙏🙏🙏
  • Олег Гурман

    Вінже усюди
  • Олег Гурман

    Чогш наш путін мовчить

keyboard_arrow_up