Чим снідав Зеленський у Хмельницькому і куди бігав (ФОТО)

Чим снідав Зеленський у Хмельницькому і куди бігав (ФОТО)
ТаблоID
  • Президент перебуває з робочим візитом у Хмельницькому.
  • Як минув його ранок, дізнавайтеся далі?

 

Президент України перебуває з робочим візитом на Хмельниччині. Спочатку Зеленський побував у Давидківцях на будівництві дитячого садочка, а після він прибув до Хмельницького. Тут президент зустрівся з місцевими бізнесменами, прогулявся на "стометрівці" та випив кави в компанії міського голови Олександра Симчишина.

Зупинився Зеленський в одному із готелів міста. Тут під час ранкової пробіжки його і застали журналісти "Української правди".

Як розповів Зеленський, він любить бігати зранку та робить це і у відпустці, і у робочих відрядженнях. Свою сьогоднішню пробіжку президент розпочав о 7.15  та бігав 48 хвилин. За цей час він подолав 8,25 кілометра та спалив 740 кілокалорій.

Відео дня

До слова, маршрут президентської пробіжки пролягав через вулицю Прибузьку.

 ТаблоID 

Під час пробіжки Зеленського супроводжували троє охоронців. Також бігав із шефом голова ОП Андрій Єрмак, але, як з'ясувалося, він вийшов пізніше і трішки відстав від нього.

Після пробіжки президент зробив вправи на розтяжку та поспілкувався з кореспондентом "Української правди". 

  • "Я дуже люблю біг, провітрюється мозок... Навіть більше за плавання люблю. Від плавання нема проблем із хребтом, не болить поперек, а від бігу трохи є.. Зате від бігу є відчуття внутрішньої енергії. Дуже раджу! Можна бігати навіть трішки. Питання навіть не у швидкості, і не в темпі, питання лише у часі. Хоча б 30 хвилин. Головне — не вбивати себе", - сказав Зеленський.

Також Володимир Зеленський розказав, що любить їсти на сніданок.

  • "Я більше за все люблю яйця, чесно кажучи. Яєчню. Зараз у мене буде яєчня зі смаженими перчиками. Звичайний перець смажиться і заливається яйцями. Ще може бути авокадо або якісь овочі, які є", -  розповів він.

Після президент зізнався, що є справжнім кавоманом. Щоправда, п'є її без цукру, оскільки  від нього дуже сильно гладшають.

  • "Ми дуже сильно гладшали (від цукру - ред..), і на серце навантаження. Бо я пив 12-14 чашок кави в день із цукром. Американо, еспресо – було все одно. А зараз вже кілька років не так, і почуваюся легше. Я просто кавоман, і зараз 4-5 чашок на день. Іноді навіть 6, але без цукру. Я ось вчора пив дуже смачну каву, але вона була трішки зіпсована цукром", - сказав Зеленський. 

Найімовірніше, президент мав на увазі каву, якою пригощали його в кафе у Хмельницькому. .

Читайте також:

 Хмельницьких журналістів не пустили до Зеленського: що про це думають експерти

Зеленський у Хмельницькому: що пишуть у Facebook 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (73)
  • ttt432

    Прямо релите  шоу))
  • Олександр Рижук

    Шкода, що ми настільки прогнили, що обливаємо президента брудом, який прийдучи до влади нікого не обкрадав, прийшов з чистою репутацією з бажанням допомогти, хто б він не був актором чи клоуном - це людина. Висновки робіть по закінченню каденції, думаю ви ще не скоро побачите президента, який бігає по прибузькій і заходить у звичайні кавярні.

    Анонім reply Олександр Рижук

    Президент має ефективно керувати, а не бути класним хлопцем. А в Україні якраз більшість народу не люблять один одного і за найменшої можливості обкрадають. Великі сумніви, що він щось зробить не маючи ніякого досвіду. Розвалить далі. І що для держави корисне зробив своїм візитом?

    Анонім reply Анонім

    И как можно эффективно управлять ненавидящим и обкрадывающим друг друга большинством? От армовиры только хуже стало: теперь у нас не только крадут, но и делят людей на сорта по признаку армии, языка и веры.
  • Віталій Українець

    де ночував у рига ,ба то свої рідненькі!
  • Алла Галкина

    Країна починається з кожного з нас...Читаючи коментарі,складається враження ,що починається з жовчі,бруду,суцільного негативу....

    Вася reply Алла Галкина

    Пропала країна. І це ви зробили разом. Того і негатив.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up