Рекорди областей України: чим відзначилась Хмельниччина у 2019

Рекорди областей України: чим відзначилась Хмельниччина у 2019
  • Журналісти аналітичного порталу “Слово і діло” підбили підсумки минулого року та визначили, чим найбільше відзначилася кожна область України у 2019 році.
  • До слова, Хмельниччина стала найкращою одразу за трьома показниками.

Аналітичний портал "Слово і Діло" опублікував інфографіку про те, чим найбільше відзначилася кожна область України у 2019 році.

У яких сферах стала лідером Хмельниччина минулого року?

Як зазначається, область у 2019 році стала найкращою у сфері ремонту доріг, використавши на це майже всі виділені кошти Дорожнього фонду (98,4%). Також на Хмельниччині у 2019 році зібрали найбільше сої та плодових і ягідних культур. Окрім цього, наша область стала лідером у кількості старост в місцевих ОТГ. Їх на Хмельниччині нарахували аж 331.

Відео дня

Про те, чим відзначились інші регіони України — детальніше в інфографіці:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Андрей Никифоров

    Про старост, не понял. Это что за достижение?

    Sidorcuk Masa reply Андрей Никифоров

    То , что здесь очень очень очень очень много сел. Хмельницкий, ето как один район КИЕВА, - оболонь. Киев , ето как десять Хмельницкий. А сел  вокруг Хмельницкого, как десять киевов. . И рождаемость сельских неконтролируемая, их родится, как китайцев, миллионы. И работ в городе нет для городских, потому что с сел все едут сюда,покорять, с незайманым вирусами и болезнями телом, с кобылячем здоровьем. И зарплаты такие маленькие - потому что много рабочей силы. И хмельничане им НЕ КОНКУРЕнты, потому что в после родовом периоде НА НиХ с сел, не защищали не диссертаций не докторских по болезнях, им сельским то чернобыльцев то участников боевых дают , паи по 8 штук на морду, инвалидности детства, без каких либо признаков болезней, общежития, квартиры дают за нас счёт с предприятий, курорты, моря , пионер лагеря за "0" % стоимости от д Хмельницкий - ето РАЙ, ельдорадо , Бродвей для них с сел , ласвегос с беспроигрошной лотареей !!!!!¡!!!!!!!!
  • Валя Шульга

    По поводу ремонту доріг- міф.
  • Андрій Головатий

    Освоїли і потратили чимало, а по факту одні з самих гірших доріг на Україні і це факт. Дуже багато їжджу по Україні і дороги в Хмельницькій області повне фуфло окрім Хмельницький- Тернопіль, і то місцями.
  • Оксана Іванцова

    1місце.неконтрольована застройка.2місце.корупція .3місце.безробіття
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up