Ремонт дороги на Толкучці обійдеться в 17 мільйонів гривень

Ремонт дороги на Толкучці обійдеться в 17 мільйонів гривень

За кошти з міського бюджету підмарафетять взуттєвий ряд по Геологів. Також візьмуться за однойменний проїзд. Підприємці кажуть, що ремонт завадить торгівлі.

 - «Де купив взуття» - «На Геологів». На взуттєвому ряді хмельницького ринку кросівки чи туфлі купували, напевно, усі.  Торговий ряд на вулиці Геологів чи не найдовший на Толкучці. Вздовж розставлені магазини і кіоски. Поміж ними частіше ходять люди, аніж їздять автомобілі. Дорожнє покриття тут лише місцями нагадує придатне для нормального проїзду. На переважній частині навіть пройти важко, не спустивши голову вниз. Дивитися під ноги, щоб не зашпортатися об яму, і розглядати водночас взуття – справа не з легких

Капітальний ремонт вулицю та проїзду Геологів запланований на 2017 рік. Загалом на все планують витратити 17 мільйонів гривень. Вартість проекту може зрости. Кошторис коригуватимуть уже в наступному році.

 - Проектно-кошторисна документація капітального ремонту вже готова. На вулицю Геологів передбачено 5 мільйонів гривень. Ще 12 мільйонів піде на проїзд Геологів, - говорить «ВСІМ» заступник міського голови Хмельницького Анатолій Нестерук. – На цей рік у нас є багато проектів. Тому за Геологів візьмемося в 2017-ому. Не виключаємо, що прийдеться збільшити витрати. Все залежатиме від цін. А вони постійно ростуть.

Відео дня

Питання ремонту Геологів посадовці обговорювали із підприємцями. Останні ніби й задоволені. Але не всі. Журналісти «ВСІМ» поспілкувалися із торговцями, які працюють на  алейці. Думки у всіх розбігаються.

 - А що в місті вже всі дороги зробили? Нехай спочатку по місту відремонтують. Тоді й беруться за ринок, - каже «ВСІМ» підприємець Віталій.

 - Якщо вже й думають ремонтувати, то так, щоб нам дуже не заважали. Якщо перекриють нам Геологів і сюди не йтимуть люди, то навіщо нам таке. Тут і так машин їздить менше, ніж людей ходить, - говорить «ВСІМ» підприємець Ірина Клімцова.

 - Треба робити і то давно. Якщо відремонтують на совість, а не просто відмиють гроші, то й торгувати тут стане краще і зручніше. Люди спотикаються об покручений асфальт, - ділиться із «ВСІМ» підприємець Сергій Петрук.

Стан асфальтного покриття подекуди в жахливому стані.  

При капремонті планують покращити й систему зливу води. Після сильних дощів вулиця тоне. 

Автомобілів тут зажди менше, ніж людей.

Більше грошей потратять на проїзд Геологів - 12 мільйонів гривень.

Планують також очистити річку Плоску.Дорогу на ринку давно не ремонтували.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    этот нестерук столько нажился на этих ремонтах дорог что они уже золотые.
  • Анонім

    Дорвалися побратими до міської казни і хотять нагріти руки. Жоден мер такого придумати неміг. Усі за рахунок ринків  місто тягли а ці через ринкові дороги собі дорогим заробити зібралися.

    А Нестерук вікувати біля кормушки зібрався. Ще на 2017р. загадує. При всіх мерах прилижиться. Може той ремонт через його племінничка БРЕД відмивати буде. Кишенькова Карелова з ЖКГ кошториси поробить ДБНами облатає і побратими свободівські на наступні вибори матимуть з чим болотуватися.
  • Ксенія

    Так  на  папері  це  Геологів ,а  фактично  -це  торговий  ряд  одного з  сотих  базарів ,де народ  платить  гроші  для  утримання   в належному  стані.Нехай  ввласник його і  ремонтує .Що за  маразм ? А якщо  за  бюджетні  кошти -,то  під  пряме призначення  цієї  дороги.Давайте  нехай  ввійде  в практику  та  начнуть  ремонтувати   і   золоту ,  і діамантову і     і ще всі  інші  алеї.Мабуть   власник  базару по Геологів -депутат....Давайте  нехай  тоді  за  бюджетні  кошти  починають людям і  подвір 'я   асфальтувати .....

    Анонім reply Ксенія

    Підприємці з базару податки платять і двічі платити не зобовязані, бо комусь так хочеться.

    Ксенія reply Анонім

    То нехай  пан директор  базару  ща  абонентські  плати і робить дорогу.Якщо  Симчишин  дасть  зелене  світло  таким  оборуткам ,то  в кріслі  иера  йому  гойдатись  не довго .Хмельничани -наро не  з  Інгушетії  завезений.Всі  махінації  видні ,як  на долоні
  • Анонім

    а шо не можна вже з депозиту зняти і відремонтувати не тільки геологів а й базар чи взятися за інші дороги, які треба ремонтіровати? замилювання очей і ніякої работи. до 3.14зди такий мер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up