Які двори відремонтували у Хмельницькому (КАРТА)

Які двори відремонтували у Хмельницькому (КАРТА)
ремонт в дворі будинку 43 по вулиці Кам'янецькій
  • Цьогоріч у місті відремонтували 66 прибудинкових територій. Ще 6 в процесі завершення.
  • Які двори відремонтували і що зробити, аби «підмарафетили» і ваш, дізнавалися vsim.ua.

Цього року за бюджетні гривні у Хмельницькому планували відремонтувати 90 прибудинкових територій. Станом на 4 жовтня, встигли зробити 66 дворів. Ще 6 мають завершити до кінця року. За інші ймовірно візьмуться вже наступного. На усі разом пішло 22,6 мільйона гривень.

Більшість дворів біля будинків міста підлатали. Поточному ремонту піддали 50 прибудинкових на загальну вартість 3,6 мільйона. Інші 22 – капітально оновили за 19 мільйонів.

В Раковому дворів не ремонтували

У відповіді на інформаційний запит журналістам vsim.ua надали список усіх відремонтованих дворів. Цікаво, що до нього не потрапила жодна прибудинкова у Раковому. Небагато дворів підлатали і в Дубовому. Чому так обділили ці частини міста, начальник управління ЖГК Хмельницької міськради не знає. Пояснює, що не працював на цій посаді тоді, коли формувалися списки. Каже лише, що складалися вони відповідно до звернень громадян, депутатів і результатів обстежень, які проводило управління.

Відео дня

Адреси і вартість усіх відремонтованих дворів дивіться на карті. Червоним кольором позначена поточка, жовтим – капремонт.

Що зробити, аби відремонтували ваш двір

Список запланованих ремонтів прибудинкових на 2018 рік ще не сформовано. То ж потрапити до цього списку може і ваш двір. Як посприяти цьому, vsim.ua дізналася в управлінні ЖКГ.

- Потрібно писати звернення на ім’я начальника управління ЖКГ. Начальник формує бюджетний запит на наступний рік. В межах фінансового ресурсу та в межах потреби, чи воно дійсно потребує ремонту чи просто люди так вважають, міська рада виділить кошти, за яке управління ЖКГ здійснюватиме ремонт, - каже Василь Новачок. – Запит формується відповідно до звернень громадян, депутатів і результатів обстеження нашим управлінням.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Юрій Лавренов

    Наш МЕР прокрутил аферу во дворе по ул. Старокостянтинівське шосе, 17/1.  Выделили на ремонт 1 млн. грн, а сделали на 87 тыс грн. Да так сделали, что залепили 3 дырки и посрывали все бордюры (есть фото). Кому тут жаловаться, наверное в полицию, пусть проверят
  • Ievgen Pervushyn

    не правда. Курчатова 3/1 не відремонтували!!

    Роман Савчук reply Ievgen Pervushyn

    то може його ще ремонтують?

    Ievgen Pervushyn reply Роман Савчук

    Які двори відремонтували у Хмельницькому (КАРТА)...

    Роман Савчук reply Ievgen Pervushyn

    Ще 6 мають завершити до кінця року

    Посилання на джерело: https://vsim.ua/Podii/remonti-za-22-milyona-yaki-dvori-vidremontuvali-u-hmelnitskomu-karta-10642491.html

  • людмила

    Это прекрасно, что делают ремонты во дворах. На ул. Заречанской 32  в доме 9 подъездов,  а ремонт дороги сделали только возле 7 подъездов.  Это  как  понимать...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up