Риби на 6 тисяч гривень незаконно виловили з водойм Хмельниччини

Риби на  6 тисяч гривень незаконно виловили з водойм Хмельниччини
  • Хмельничани продовжують нехтувати правилами риболовлі. 

За минулий місяць інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля провели 57 рейдів. У результаті вони виявили 17 грубих порушень природоохоронного законодавства. Усіх порушників оштрафували.

  • "За цей період на порушників накладено штрафів на суму 1 615 грн. Збитки, завдані рибному господарству, склали 6 435 грн. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 318 кг водних біоресурсів. Також вилучено 43 од. заборонених знарядь лову та ще 38 од. - за актами виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений", - йдеться у повідомленні на сайті Управління Держрибагентства у Хмельницькій області.

Хмельничанам нагадують, що функціонує телефонна «гаряча лінія»: (068) 384-98-10 на яку можна повідомити про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та Порядку придбання чи збуту риби.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрій Поляков

    Не стидно таке писати? 1615
    грн. штрафу це не описка? В скільки нам  (платникам податків) обійшлися  за місяць ці охоронці-рейдуни...?????
  • Віталій Українець

    в соц мережах як там принято давно е осибі які вихваляються 3х літровими банками ікри з щюки-відеодоказ злочину!

    інспектор фас!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up