Рік тому у Хмельницькому згоріла колишня меблева фабрика

Рік тому у Хмельницькому згоріла колишня меблева фабрика
  • Рік тому,  в ніч з 1 на 2 липня, вогонь знищив будівлю меблевої фабрики по Старокостянтинівському шосе.
  • Орендарі приміщень понесли чималі втрати свого майна.
  • А винних в підпалі досі не знайшли.

Масштабну пожежу на Старокостнятиніському шосе вночі 2 липня гасили 50 рятувальників. Ліквідувати полум’я, яке поширилося на два поверхи й дах, вони не могли 3,5 години. Чому виникла пожежа, поліція досі з'ясовує. 

Будівля на Старокостянтинівському шосе, 26 була зведена 1913 року. Місцевий домовласник М. Шильман відкрив тут деревообробну фабрику столярних виробів. Вона була майже повністю знищена пожежою у 1951-ому. За її відновлення взялися через два роки. У 70-ті до неї добудували новий корпус. В роки незалежності власником була меблева фабрика. Після розпаювання вона належить ще фабриці, двом підприємцям і одній фірмі:

  • приватному підприємцю Світлані Баранській (заснувала із депутатом Хмельницької міськради Олександр Скочелясом будівельну компанію «Поділля»)
  • товариству «ПоділляЖитлоБуд» (співзасновники – Олександр Скочеляс)
  • приватному підприємцю Анатолію Скочелясу (батько депутата).

Олександр Скочеляс, згідно його декларації, є власником трьох фірм, які зареєстровані на Старокостянтинівському шосе, 26. Це - ТОВ "Діоніс груп плюс", ТОВ "Ера спорту" і ТОВ "СКБ". 
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • IGOR

    "Чому виникла пожежа, поліція досі з'ясовує"

    Самим не смешно? Что там можно выяснить? Год прошёл, уже всё разобрано по кирпичам...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up