Різдвяна дегустація, транспортні зміни та співочий флешмоб: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

Різдвяна дегустація, транспортні зміни та співочий флешмоб: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
  • Останній тиждень 2018 року подарував хмельничанам багато різноманітних емоцій. 
  • Він запам'ятався яскравими святкуваннями, транспортними змінами та комунальними "обновками".
  • Радимо вам пригадати усі події разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua. 

1.  У вівторок, 25 грудня, біля кінотеатру Шевченка сотні хмельничан зібралися, аби поласувати різдвяними смаколиками. З нагоди католицького Різдва для мешканців міста приготували сюрприз. Кращі кондитерські та пекарні Хмельницького працювали над створенням двох медяників висотою в 3 метри та шириною в 1,5 метра кожен.

2. З 26 грудня у Хмельницькому почали діяти зміни на кількох транспортних маршрутах. Так в автобусів №51 тепер новий перевізник. Натомість автобуси великої місткості “Електротрансу”, що їздили на маршруті №51, відтепер працюють на іншому маршруті - №2. Вони возять хмельничан за схемою “Гречани (Північна) - Ракове”.

Відео дня

3. Хмельницькі поліклініки офіційно реорганізували. За це на засіданні позачергової сесії голосували 27 грудня. Рішення підтримали. Відтак, чотири міських поліклініки та діючий комунальний заклад «Хмельницький міський лікувально-діагностичний центр» об’єднають у єдине комунальне підприємство. 

4.  У Хмельницькому директори шкіл влаштували співочий флешмоб. 27 грудня на першому поверсі ТЦ «Kvartal» очільники навчальних закладів разом заспівали різдвяних пісень та привітали хмельничан зі святами, що наближаються. 

5. Цього тижня на вежі кінотеатру “Планета” вже встановили новий годинник. Він запрацює до Нового року. До слова, на придбання та встановлення годинника витратили майже 200 тисяч гривень. 


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up