Робив ухилянтів “обмежено придатними”. На хабарі затримали лікаря Хмельницького ТЦК

Робив ухилянтів “обмежено придатними”. На хабарі затримали лікаря Хмельницького ТЦК
  • Мова йде про медика військового-лікарської комісії. 
  • Він допомагав чоловікам ухилятись від мобілізації.

На Хмельниччині викрили ще одну схему ухилення від мобілізації. Причетний - медик військового-лікарської комісії. Розповідаємо деталі.

Так званий злочинний механізм налагодив член військово-лікарської комісії одного із відділів Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Як повідомила Служба безпеки у Хмельницькій області, за гроші лікар допомагав ухилянтам вирішити питання про визнання  їх обмежено придатними до військової служби з відтермінуванням призову до лав ЗСУ. Для цього він «вписував» у висновки медогляду своїх клієнтів «важкі діагнози».

Відео дня

Правоохоронці затримали чоловіка після одержання 1200 доларів хабаря.  За цю суму лікар сфальшував пакет медичних документів для призовника.

Наразі тривають слідчі дії. Встановлюють усіх причетних, аби притягнути до відповідальності. Медику ВЛК вже повідомили про підозру за статтею "Зловживання впливом". 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Читач57

    Лабазюк доскакався.А ще супругу потрусити ,то там не один мілліон спливе.Конфіскувати усе і віддати на ЗСУ,Лабазюка на ноль.А то у нас як завжди пройде деякий час і хабар буде недоказаний.
  • Володимир Головатий

    Напередову
  • Olga Zugan

    Таких треба наказувати грубо,  і всі його гроши,і багатство на передову нашим захисникам
  • Masha

    Пізнаю Ярмолинці.

keyboard_arrow_up