«Rock&Buh — 2020» у Хмельницькому обійшовся у 70 тисяч: на що витратили гроші

«Rock&Buh — 2020» у Хмельницькому обійшовся у 70 тисяч: на що витратили гроші
Фото зі зйомок фільму. Сторінка «Rock&Buh» у Facebook
  • Щорічний «Rock&Buh» у Хмельницькому все ж таки відбудеться.

  • Однак формат проведення буде зовсім іншим через карантин.

  • Розповідаємо, як це буде та де подивитися фестиваль.

Бути чи не бути фестивалю «Rock&Buh» у 2020 році? На це питання можна було би дати однозначну відповідь, якби не пандемія коронавірусу, що спіткала світ на початку року. Торкнулася вона й України, тому в державі був запроваджений карантин. Хоч зараз обмеження вже й послабили, та вони, разом із постійним зростанням кількості хворих, не дозволяють проводити фестивалі.

Організатори фестивалю, а саме управління культури і туризму міськради, задумалися над тим, як можна все ж таки провести захід цього року. І таки знайшли рішення — відзняти фільм з кількома українськими гуртами. Локацію обрали незвичайну — Палац спорту, будівництво якого вже другий рік триває на Прибузькій. Про це під час брифінгу сьогодні, 1 липня, розповів міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

За словами міського голови, обійшлися зйомки фільму у 70 тисяч гривень, втому числі 50 тисяч виділили з міського бюджету. Нагадаємо, що фестиваль «Rock&Buh» минулого року обійшовся у 1,49 мільйона гривень.

Відео дня

Фестивальний фільм триває загалом чотири години та складається з такої ж кількості частин. У кожній частині виступає два колективи. Кожна з чотирьох частин буде транслюватися 2, 3, 9 та 10 липня. Трансляції будуть розпочинатися о 21:00 на YouTube-каналі фестивалю. До слова, там уже можна переглянути трейлер фільму.

У зйомці фільму брали участь вісім виконавців, як відомих серед хмельничан, так і тих, кого організатори називають молодими. Йдеться про гурти:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ttt432

    Вот кому весело жить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up