Романтичні зустрічі та секс за гроші. Експеримент «ВСІМ» на сайтах знайомств

Романтичні зустрічі та секс за гроші. Експеримент «ВСІМ» на сайтах знайомств
Партнера для нечастих зустрічей, друга, секс за фінансове забезпечення. Сайти знайомств рясніють анкетами чоловіків та жінок, зовсім молодих хлопців та дівчат. Пропонують різне і не завжди безкоштовно.
«ВСІМ» вирішили провести експеримент. Журналістка зареєструвалась на двох популярних сайтах знайомств. На першому – під власним іменем і з реальним фото, на іншому створила «фейкову» сторінку. На останній, в своїй анкеті вказала, що  шукаю любов та прагну стосунків, підходять – дружба та спілкування.  Вік - 23 роки, а займаюсь дизайном інтер’єрів.  Всього за два тижні сторінку відвідало понад 300 користувачів. На справжній сторінці розмістила своє фото та правдиву інформацію.  Хто підбивав «клинці», що писали та чи може бути продовження віртуального роману, читайте далі.
 
Чекати на прихильників довго не довелося. Більша частина переписок починалась із  банального «привіт» і чи «не проти поспілкуватись?». Аби спростити життя потенційним «нареченим», варто вказати якнайбільше інформації. Зокрема, шукаємо традиційно – спілкування, флірт, стосунки, кохання. 
 
«До тебе чи до мене?»
Багато думають, що сайти знайомств – не більше як поле діяльності для різних збоченців чи аферистів. Майже половина з тих, які створюють там свої профілі дійсно шукають стосунки без обов’язків та можливість добре провести час.  Для тих, які там задля сексу – це хороше місце, аби знайти партнера. Тут можна без сорому і комплексів запитати співрозмовника про це. Тому немало відчайдух обходяться без ліричних відступів і зразу йдуть у наступ.
Як ти ставишся до інтиму?», «Ти до мене чи я до тебе» , іноді пропонують фінансову підтримку за нічні зустрічі. За два тижні такого змісту повідомлення журналістка «ВСІМ» отримала кілька десятків. Писати першою не доводилось. Зав'язували спілкування самі. 
Спочатку були прості розмови про настрій, захоплення та улюблені фільми. Сторінка сайту була відкрита не завжди. Як виявилось, «жертву» собі шукають переважно пізно вночі. Тому іноді зранку бачила десятки непрочитаних повідомлень на двох сайтах. 
«Привіт, шукаю дівчину для реальних, нечастих зустрічей. Якщо цікавить, то давай дружити. Готовий бути спонсором, - пише близько 23:00 користувач Олег.
Вже на іншому сайті на мою несправжню сторінку написав чоловік на ім’я Гоша.
Фото та інформація про нього, на перший погляд, реальні. На запитання, кого шукає на сайті, відповідає – дівчину для душі і тіла.
 
Вирішую підіграти і роблю вигляд, що не проти. Однак співрозмовник одразу відхрещується від думки про зустріч на один раз. Діє рішуче – після кількох зацікавлених повідомлень одразу кличе до себе в гості та навіть пише номер телефону. Я чемно обіцяю передзвонити і покидаю чат.
Писали різні чоловіки. Це були як хмельничани, так і ті, хто у місті проїздом. 
Відповідно, аби провести час "з користю", шукають дівчину. Зазвичай так і пишуть – «для нечастих інтимних зустрічей». 
 
- Сам зі Львова, але часто буваю у Хмельницькому. Шукаю відносини типу «коханців». При потребі – з моєю фінансовою підтримкою, - пише чоловік на ім’я Алекс.
Після того, як подібне повідомлення проігноруєш, не наполягають на подальшому спілкуванні. 
 
Вік теж ролі не грає. Адже навіть якщо вказати межі 25-30 років, писатимуть й ті, кому далеко за… Нерідкими гостями на сторінці є іноземці. Не завжди грамотні повідомлення, переведені нашвидкуруч та ламана російська мова. Далі привітання такі переписки не заходили. 
 
Шукають кохання?
Серед тих, які сидять на сайтах знайомств, дійсно є чоловіки, які шукають тривалі стосунки. Принаймні, так вони запевняють. На обидві мої анкети відгукнулося чимало користувачів.  І там, і там робили компліменти та цікавилися моїми захопленнями. 
 
Серед усіх розповім про хлопця на ім’я Вадим. Всі його фотографії - реальні. В цьому переконалась, знайшовши його в одній із соцмереж. Написав мені, що на сайті вже багато років. За весь період познайомився із безліччю дівчат. Деякі з них стали справжніми друзями, спілкування триває досі. В мені теж бачить подругу, з якою можна просто поговорити.  Про те, що був одружений і свою другу половинку теж знайшов в Інтернеті, розповів не одразу. 
 
Більшість анкет, які потрапляли мені на очі, схожі на справжні. Хоча були й зовсім дивакуваті. Просили переходити на спілкування в соціальні мережі ВКонтакті, Фейсбук. Дехто  реагував на повідомлення досить агресивно, інші – спокійно писали  про себе, своє життя. Декого насправді можна розговорити. Але немає гарантій, що ця людина не бреше. Відчувалося з повідомлень, що шукають не просто дівчину на ніч чи для стосунків.  Тут реально «сповідаються». Якщо розпитувати та увійти в роль «зосередженого слухача», то можна дуже багато дізнатися про життя незнайомця.   
Після кількох десятків повідомлень люди відкриваються і розказують, що дійсно сподіваються знайти пару, принаймні не на одну ніч. Обирають різні методи. У хід йдуть банальні фрази, солодкі компліменти і навіть вірші.  Наприкінці дня порадував такий:
Найважче – потрапити на адекватного співрозмовника. Адже «клюнути» на фото  - це лише початок. Деякі розчаровуються одразу, інші не полишають надії завоювати дівчину і просять номер телефону. 
 
Бояться і мають комплекси
Психолог Галина Літвінова:   
- Інтернет – це зручний спосіб знайомства. Тут можна приховати своє ім’я, прізвище, сімейний стан, статус. Основне, чому люди не хочуть спілкуватись в реалі – тут не видно емоцій, міміки, почуттів. Ті, хто віднаходять свою половинку у реальному житті, не бояться висловлювати свої емоції. Тому єдине, що спонукає шукати кохання в мережах – страх спілкування. Я вірю в те, що стосунки можуть зав’язатись у віртуальному світі, але обов’язково вони мають перейти у реальний. Після 3-4 разів переписки бажано запропонувати зустрітись. Якщо людина відмовляється, це повинно насторожити. Це перший дзвіночок, що щось тут не те. Адже в мережі з легкістю можуть трапитись шахраї, аферисти, які зможуть вас обдурити, підвести чи образити. Таку людину розпізнати неможливо. Поки не побачите і не поспілкуєтесь вживу, не будете знати, чим ця людина дихає. Кожен з нас хоче, щоб його розуміли. Не отримуючи це у реальному житті, у людини виникають комплекси і страхи – чи добре я виглядаю, чи правильно говорю. Цей страх і керує ним. Адже потрібно прикладати зусилля, розповідати про себе, що для тебе важливо у житті, показувати емоції. Через це задля власного комфорту людина обирає спілкування в Інтернеті. Що ж стосується чоловіків, які шукають коханок, то це скоріше власні комплекси. Представники сильної статі мають якісь внутрішні проблеми, які не дозволяють висловлюватись чи будувати стосунки у реальному житті. А в мережі немає жодних зобов’язань, це нові відчуття.

Нагадаємо, сайт vsim.ua розпочав проект «ВСІМ про кохання». Слідкуйте за оновленнями, щоб бути разом з нами в курсі подій Хмельницького. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Фігня. Там з здорові люди не сидять. Але моя сестра познайомилася з своїм  нареченим в контакті.
  • Анонім

    розвів тако собі тьолочку- переспав- поїхав. а вона залетіла або підчепила щось - і що тепер їй отово робити? неправильно це. в таких методах знайомств дівки мають давати вже десь на третьому побачені і не раньше. а то набалакають лапші на вуха а потім нянчи. знаю реальні приклади.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up