Саакашвілі у Хмельницькому озвучив 5 вимог до Порошенка

Саакашвілі у Хмельницькому озвучив 5 вимог до Порошенка
  • Сотні людей зібралось на майданчику перед кінотеатром Шевченка, аби побачити колишнього президента Грузії.
  • Із запізненням в півгодини Михайло Саакашвілі через всю Проскурівську прийшов до хмельничан. 
  • Розповів про те, як повернувся в Україну і озвучив вимоги до президента Петра Порошенка. 

В липні колишнього президента Грузії та екс-голову Одеської ОДА Михайла Саакашвілі позбавили громадянства. Напередодні цього він полетів у США. В серпні політик заявив, що повернеться в Україну. Через пропускний пункт "Краковець" Саакашвілі мав прорватися з території Польщі 10 вересня. Та через можливі провокації відправився потягом Перемишль-Київ. 

Тепер Саакашвілі разом з "Рухом нових сил" їздить містами України. Сьогодні, 4 жовтня, він приїхав до Хмельницького. Зустріч запланували о 18:00 біля кінотеатру Шевченка. Люди почали збиратись ще задовго до початку. Поки одні проривались поближче, аби побачити свого кумира, інші викрикували, щоб їхав у Грузію. Лише за півгодини Михайло Саакашвілі з'явився на майданчику перед кінотеатром. Як повідомили у мікрофон, він йшов Проскурівською і спілкувався з мешканцями. 

Відео дня

- Незважаючи на те, що у кожного є свої справи, свої проблеми, ви знайшли час прийти сюди і показати, що небайдужих громадян залишилося багато. Ми налаштовані на боротьбу і перемогу, - почав свій виступ Михайло Саакашвілі. 

17 жовтня його "Рух нових сил" збирається мітингувати від Верховною Радою. Вже заготовили п'ять основних вимог до президента Петра Порошенка. Їх Саакашвілі і озвучив хмельничанам. 

  • "Порошенко обіцяв посадити своїх трьох любих друзів. Якщо він не пам'ятає, у нас є список - Кононенко, Гладковський, Грановський, Ахметов, Медведчук і ще декілька людей. Він може порушити справи, тому що він теж оперує прокуратурою"
  • "Порошенко обіцяв продати всі свої активи. В мене, як президента, не було жодного підприємства чи бізнесу, ні у моєї родини. Але якщо в президента є 144 підприємства задекларованих, то коли у нього є час думати про вас? Я не кажу, що він має це подарувати комусь, він обіцяв це продати. Тоді у нього буде час думати про вас і у нього не буде мотивації конкурувати з іншими бізнесменами, такими як ви. Бо президент не може конкурувати зі своїми людьми"
  • "Економічне зростання в Україні зараз 1,7%, інфляція - майже 17%. Все це за рахунок тарифів, м'яса, молочної продукції, овочів. Це ті речі. які потрібні в першу чергу. Якщо в нас така інфляція і не створюються нові робочі місця, то президент має розпустити уряд і розпустити Верховну Раду"
  • "Порошенко має звільнити Охендовського (голова Центрвикорчкому, який має піти до в'язниці. Він повторює помилку нашого спільного кума Ющенка, який приблизив до себе Ківалова, а потім такі як Ківалов його і з'їли. Він має прийняти закон, який нівелює вплив олігархів на політику"
  • "Чому в нас такі високі тарифи? Через дружбу Порошенка і Ахметова. Ахметов був таким же друганом всіх інших президентів. Він знає як ділитися - 50 на 50. Але ці 50 на 50 за ваш рахунок. Якби він не давав цих 50% Порошенку, то тарифи були б на 50% меншими. А якби він не був монополістом, яким його зробили НКРЕКП, то тарифи були б ще меншими"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анна Островська

    в кожній країні має бути свій Жириновський)
  • Pavel Kondrashov

    Молодец Михо, напомнил с какими обещаниями пришел порох к власти.
  • Олекса Шумейко

    Міхо використовують як таран для знищення шоколадних бариг.
  • Микола Кузьо

    А хто в нашій країні зараз щось намагається робити проти влади? Лише один міша - хоч і грузин.... Такщо закрийте рот та добряче подумайте головою, перед тим , щоб шось казати.  В Грузії 66,5% народу простого за нього по сьогоднішній день. Просто москалі влили бабки і показали виграш в виборах...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up