Що найчастіше обговорювали хмельничани: огляд соцмереж

Що найчастіше обговорювали хмельничани: огляд соцмереж

Впродовж тижня мешканці Хмельницького ділились думками про новий кліп медсестри Ілони Купко, черговий рейд патрульних, конкурс на шкільну красуню та заборону в Україні російських соціальних мереж "Одноклассники" та "Вконтакте".

У середу містяни активно обговорювали рейд, який провели працівники Укртрансбезпеки та патрульної поліції. Правоохоронці шукали порушників серед водіїв міських маршруток. Свої думки про переваги та недоліки проведеної роботи хмельничани висловили на особистій сторінці у Фейсбук речника патрульних Романа Мартинюка. 

 

Згодом хмельничани висловлювали свої думки з приводу нового кліпу учасниці "Х-фактору" Ілони Купко. Обговорювали допис Ніки Сафронової у спільноті "Типовий Хмельницький (Фейсбук). Медсестра із Хмельницького засвітилася на шоу з піснею "Опа-Опа. Тише-Тише". Нещодавно воно зняла еротичний кліп на нову композицію "Хое-Хое". Сама ж Ілона відверто розповідає, що ця пісня про секс. 

Відео дня

У четвер в Хмельницькому обирали найкращу школярку в місті. Всього в конкурсі змагалось 11 дівчат. А вже на другий день містяни почали обговорювати методику проведення конкурсу на сторінці спільноти "Новини Хмельницького від ВСІМ" в мережі "Вконтакте".

 

 

 

Радник голови МВС Зорян Шкіряк запропонував заборонити в Україні російські соцмережі "Одноклассники" та "Вконтакте". На сайті vsim.ua містяни висловловили власні думки щодо подібної заборони. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up