Що найчастіше обговорювали хмельничани: огляд соцмереж

Що найчастіше обговорювали хмельничани: огляд соцмереж
  • Впродовж тижня мешканці міста багато говорили про свято 8 березня і покладання квітів до пам’ятнику Шевченку.
  • Активну дискусію також викликав допис про заборону фарбування бордюрів і дерев. Досить багато коментарів зібрав допис про ВГО «Сокіл».

Тиждень у Хмельницькому був насичений на події. Дописи про них чи просто чиїсь роздуми викликали різну реакцію користувачів соціальних мереж. Чи не найбільше коментарів зібрав пост в групі PROSKURIV (Хмельницький)  у Вконтакті про протестувальників під гаслами націоналізму громадською організацією «Сокіл».

 

Актуальність свята 8 березня стало однією з найпопулярніших тем тижня. Особливо багато говорили про те, чи варто відзначати жіночий день. Позиція Альони Берези викликала активну дискусію користувачів Фейсбук.

Відео дня

У День народження Тараса Шевченка відбулися традиційні покладання до його пам’ятника. Не дуже сподобалася організація цього заходу Андрію Попику. Він розмістив пост із критикою таких заходів.

Коментували також дописи про заборону побілки бордюрів і дерев. Про це писало чимало користувачів. І всюди це викликало обговорення. Найактивнішою була дискусія під постом директора департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Романа Миколаїва.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up