Що пишуть про війну хмельницькі блогери: огляд соцмереж

Що пишуть про війну хмельницькі блогери: огляд соцмереж
  • Зібрали підбірку постів про війну. Чим сьогодні діляться в соцмережах хмельницькі блогери?

Війна нікого не залишає байдужим. “Переселенці з дітьми шукають житло”, “Потрібна кров!” чи “Допоможемо нашим захисникам!”. Соцмережі “розриваються” від безлічі дописів, переважно всі з яких зараз - про війну. Стараються не мовчати і блогери, заповнюючи свою стрічку корисною інформацією. Хтось “записався” у політичні експерти, хтось розказує, як дістатись до Польщі, а деякі стараються додати нотки гумору у ці дні. 

Зібрали підбірку дописів блогерів Хмельницького. Що вони пишуть і розказують під час війни?

elena_mandziuk

Окрім флешмоб-звернень до NАТО, відео із закликом “Pray for Ukraine”, хмельничанка щоденно публікує десятки сторіз. До прикладу, днями запустила марафон з домашніх тренувань для дівчат. Обіцяє ділитись щоденними вправами, розповідати про здорове харчування і надихати. 

Відео дня

“Знайти в собі сили допомагати і мотивувати інших - це не просто, але те, що необхідно тисячам інших дівчат і я готова бути з вами завжди”, - написала блогерка.


Також дівчина має канал в Telegram, де користувачі можуть спілкуватись між собою, обмінюватись інформацією. Найчастіше користувачки розповідають про свій досвід виїзду до інших країн - зокрема до Польщі.

Oleksandr Zoryan

На сторінці хмельничанина переважно дописи про збір допомоги, власні міркування і трішки гумору.

Andriy Popyk

Під час війни на своїй сторінці у Фейсбук блогер почав проводити  відеостріми. Що робити з московською церквою, чи буде продовольча криза і яким волонтерам довіряти. До таких обговорень закликає долучатись хмельничан. Відео-балачки блогера збирають сотні коментарів і переглядів. 

Yuriy Datsenko

Письменник активно веде свою сторінку у Фейсбук. Займається і волонтерською справою, про що часто розміщує відповідні дописи. 

“З ранком, незламні! Доброго не бажаю, бо для дуже багатьох він геть не добрий. Але перемога без жодного сумніву буде за нами!”, - з таких мотиваційних дописів хмельничанин часто починає свій день.


alena_polevaya

В instagram хмельничанки має 26,7 тисяч підписників. На своїй сторінці “народний блогер”, як сама себе назвала жінка, записує багато “сторіз”. Ділиться з фоловерами як переключитись і не перегоріти, записує відео, як облаштовує укриття і дає чимало інформацію про пошук зниклих і допомогу. Також Олена часто записує історії з підвалу і закликає хмельничан не ігнорувати сигнали тривоги. Активно займається і волонтерством.

Eugen Hoptinsky

На сторінці фотографа - поширені дописи про збір допомоги, курси медичної підготовки або власні міркування, які сам хмельничанин назвав “записками диванного геополітичного експерта”. 

“Ніхто не готовий вмирати за когось хто далеко. НАТО точно не готове…Всі ці міжнародні організації - то не що як інші як політичні договори і способи дерибану грошей. Максимум на що цього вистачає - то на боротьбу з сомалійскими піратами. Та й таке”, - ділиться думками на сторінці Євген Хоптинський. 


lia_obri

Дівчина має 221-тисячну аудиторію. На сторінці ділиться нарізками відео, порадами, що не слід публікувати у соцмережах. Відомо, що хмельничанка має свій бренд одягу. Наразі у сторіз вона показує, що запустила лінійку речей з патріотичними написами, один з яких “Доброго вечора. Ми з України!”. 

 

bandura_krut

Відома хмельницька бандуристка не позиціонує себе як блогер, однак на своїй сторінці теж активно ділиться корисною інформацією і веде “діалог” з прихильниками. 
На останньому фото зі сторінки - дівчина співає для сотень хмельничан, які плетуть маскувальні сітки для воїнів. 

n.stadnyk

Інстаблогерка наразі має найбільшу аудиторію серед хмельничан - 2,2 мільйона. З останніх дописів на сторінці - сімейні фото. Історії дівчина записує не дуже часто. З останніх - посилання на свій телеграм-канал для “небайдужих хмельничан”, де кожен може поділитись корисною інформацією. 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up