Що відомо про нову очільницю Департаменту екології Хмельницької ОДА

Що відомо про нову очільницю Департаменту екології Хмельницької ОДА
Фото зі сторінки Ганни Богданович
  • Представили директора Департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької облдержадміністрації.
  • Де працювала до призначення і які статки має посадовиця, читайте далі.

Департамент природних ресурсів та екології очолила Ганна Богданович. Про це йдеться у розпорядженні голови Хмельницької ОДА № 109/2021-р/к від 1 липня.

Працівникам її представив заступник голови облдержадміністрації Володимир Білик ще 5 липня. Про це інформють на сторінці Департаменту у Фейсбук і висловлюють привітання новоспеченій директорці. 

Що про неї відомо?

Відео дня

До призначення Ганна Богданович була начальницею управління охорони біорізноманіття та біобезпеки Міністерства енергетики України. Перед тим працювала головним спеціалістом у Бориспільському районному управлінні Держпродспоживслужби в Київській області.

Як йдеться на сторінці посадовиці у Фейсбук,  вона закінчила школу у столиці, а також навчалась у Львівському регіональному інститут державного управління і Національному університеті біоресурсів і природокористування. Як вказано в особистій інформації на сторінці Ганни, проживає вона у Києві. 

Які статки має:

За інформацією електронної декларації, поданої Богданович 29 травня цього року, вона має у сумісній власності дві квартири у столиці. Одну площею у 68 квадратних метрів, іншу – 87,7 "квадратів", а  також володіє земельною ділянкою у Київській області. У чоловіка Богданович теж вказана земельна ділянка на Київщині. 

Із транспортних засобів Ганна Богданович має у власності автомобіль KIA SPORTAGE 2016 року.

Заробітна плата отримана за основним місцем роботи, тобто у Міністерстві енергетики  – 314695 гривень. Також у декларації вказана виплата від профспілкової організації, пенсія у розмірі 19566 і виплати від Київського міського центру зайнятості - 4979 гривень. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Чергова корабельна сосна.

keyboard_arrow_up