Що відомо про СБУшника, який на смерть збив двох людей біля Хмельницького

Що відомо про СБУшника, який на смерть збив двох людей біля Хмельницького
  • В понеділок чоловіка планують виписати з лікарні. 

  • Йому досі не обрали запобіжний захід. 

  • Хто був за кермом “Daewoo Lanos” та що йому загрожує?

 

Наприкінці 2019 під Хмельницьким сталася моторошна аварія, яка забрала життя двох людей. Вечері, 25 грудня, чоловік і жінка переходили дорогу від мотелю до кафе, коли на них скоїв наїзд автомобіль “Daewoo Lanos”. Обоє загинули на місці. За словами очевидців, поліція їхала довго, тому проїжджі авто зупиняли власноруч. Адже ті просто їхали по тілах загиблих. 36-річній жінці переїхали голову. Тому впізнати її вдалося не одразу. На ранок про подію стало відомо із ЗМІ. В ДБР повідомили, що за справу взялося їхнє відомство, адже автомобіль виявився службовим. А за його кермом був працівник Хмельницького СБУ.

Журналістам “Сьогодні” вдалося з'ясувати його ім'я та прізвище. Також вони поговорили із родичами загиблих та батьком водія. Як ідеться в сюжеті “Сьогодні”, за кермом службового “Daewoo Lanos” був Вадим Морозовський. Він працював у місцевому СБУ лише другий місяць. До цього, згідно з декларацією, був  інспектором батальйону Управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

Чому в той фатальний вечір, у позаробочий час, Вадим керував службовим авто, в СБУ пояснити журналістам не змогли. А в ДБР зазначили, що ведуть перевірку  і з'ясовують цей факт. 

Відео дня

Вадима Морозовського після ДТП також ушпиталили. Батько чоловіка повідомив журналістам “Сьогодні”, що його син знаходиться в нейрохірургічному відділенні обласної лікарні зі струсом мозку. Детальніше коментувати подію він відмовився. 

У лікарні зазначили, що стан водія задовільний. Сам Вадим відмовився від спілкування з журналістами.

Жінку, яка загинула в ДТП звали Наталія Соломяна. Журналісти “Сьогодні” поспілкувалися з її племінницею. Та розповіла, що її тітка сама виховувала доньку. 

Детальніше в сюжеті

А під матеріалами про дану ДТП та хід її розслідування на сайті vsim.ua з'явилися дописи від доньки загиблої жінки 12-річної Ангеліни.

Як з'ясували журналісти Суспільного, наразі Вадим Морозовський знаходиться у неврологічному відділені обласної лікарні. Туди його, 30 грудня, перевели із нейрохірургії. Про це у сюжеті “Суспільного” розповів завідувач неврологічного відділення Хмельницької обласної лікарні Олександр Костюк.

Детальніше в сюжеті 

Нагадаємо, що до цього часу Вадиму Морозовському не обрали запобіжний захід. За словами заступника директора Хмельницького ДБР, триває слідство і призначено ряд експертиз. 

Як повідомляє Сергій Кушнір, за кермом авто Вадим Морозовський не вживав алкоголь. Такі висновки попередні, їх зробили на основі показів патрульних та показників “Драгера”.

Читайте також: СБУшник на службовому авто на смерть збив двох людей біля Хмельницького (ФОТО)

Стали відомі деталі аварії з СБУшником біля Хмельницького (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Наталія Квасюк

    Да нічого  йому не буде.  Ще ні один крук ....
    .
  • Иван Иванов

    Як не крути по своїй вині чи ні - але 2 людини він вбив. схоже на те що він добряче перевищив швидкість.
  • Дима Веркуш

    Бида но нехер лазить ночью в дождь сядьте за руль и проверьте
  • Aleksandr Ivanov

    Його судьба сама найде
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up