Що загрожує чоловіку, який стріляв у Володимира Путіна

Що загрожує чоловіку, який стріляв у Володимира Путіна
  • У Хмельницькому чоловік з травматичного пістолета вистрелив в ексзаступника начальника міськуправління ЖКГ Володимира Путіна. 
  • Наразі справу кваліфікують як хуліганство.  

В обласному центрі стріляли в ексрадника хмельницького міського голови та ексзаступника начальника міськуправління ЖКГ Володимира Путіна. Сталося усе вранці 3 вересня в одному із дворів на вулиці Панаса Мирного.

Путін саме заїжджав у двір, коли навпроти зупинився інший автомобіль, за кермом якого був його знайомий, Олександр Сіротін. Між чоловіками виникла словесна перепалка, в ході якої Сіротін вихопив травматичний пістолет та вистрелив у сторону Путіна. На щастя, чоловік не постраждав.

Після пострілу Сіротін поїхав геть, а Путін заявив до поліції. Правоохоронці обстежили місце події, та вивчили відео з камер спостережень. У поліції підтвердили, що постріл був здійснений із спецзасобу для відстрілу гумових куль.  

Відео дня
Гільза з місця події

Як повідомили у  ГУ НП області, наразі ця подія кваліфікована як хуліганство. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Варто уточнити, що за подібне правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Саме таке покарання загрожує Олександру Сіротіну у разі доведення його вини.

Нагадаємо, Олександр Сиротін є засновником фірми "БУДЛАЙФ-ХМ". Раніше він балотувався до Хмельницької районної ради від політпартії "Свобода". 

На відео, яке надав Путін для vsim.ua, можна побачити сам момент вистрілу:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Борисас Моисеявичюс

    GROZ - китайская подделка Ленд Крузера....
  • Галина

    Тупорылые рагули - удивляться нечему!
  • ttt435

    Двое мажора что то не поделили. А вот были бы у них оружие по настоящему.
  • PutnickFree

    Примусове проходження курсу стрільб зі стрілецької зброї, обстеження зору, бо не попасти з відстані 1м не кожному вдається.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up