"Щоб чоловік не забув, коли вітати" - хмельницькі молодята про весілля на День Валентина

"Щоб чоловік не забув, коли вітати" - хмельницькі молодята про весілля на День Валентина
  • Сезон весіль – відкрито! Поєднати серця в День святого Валентина у Хмельницькому вирішили 28 пар. 
  • Закохані кажуть, для весілля обрали найромантичніший день у році. 
  • Журналістам vsim.ua молодята розповіли свої історії кохання. 

День святого Валентина – особливе свято для всіх закоханих. Тому не дивно, що у Хмельницькому саме в цей день вирішили поєднати своє життя 28 пар. Одні молодята обрали урочисту церемонію, інші ж просто прийшли розписатися.

У РАЦСі на молодят чекали музичні сюрпризи різного жанру й виконання, тематичне оформлення залу, фотозони. Цікаву та зворушливу репризу перед подружжям розіграв дитячий театр «Летючий корабель». 18 пар одружилися з різними елементами урочистостей.

Хмельницькі молодята, які вирішили побратися у День Валентина, розповіли журналістам vsim.ua про свої романтичні історії кохання. 

Відео дня

Анна та Денис

C:\Users\Користувач\Desktop\Весілля\DSCN7047.JPG

- Ми познайомилися під час навчання в коледжі, він на два курси старший, я молодша. Це було років чотири тому, зустрічатися почали не відразу, з моєї ініціативи, – сміється Анна. - Разом – 2 роки. Пропозицію Денис зробив у грудні перед моїм днем народження, було неочікувано. Дату обирали довго, але вирішили одружитися саме 14 лютого, адже дата доволі символічна, та й чоловік не забуде, коли потрібно мене вітати. Хотіли, щоб день закоханих став ще й днем нашого весілля, мені здається це дуже романтично.

Анастасія та Ігор

C:\Users\Користувач\Desktop\Весілля\DSCN7138.JPG

- Зустрілися випадково, а закохалися назавжди, – говорить Ігор. - Я гуляв набережною, думав про щось своє, і навіть не помітив як зачепив плечем Настю. Звісно ж вибачився, потім розговорилися, побачив, що красива й приємна у спілкуванні дівчина, в кінці вечора випросив номер телефону. Спочатку зустрічалися як друзі, а згодом зрозуміли, що ми одне ціле.

- Сьогодні одружилися рівно через місяць після знайомства, цього виявилось достатньо, щоб вирішити провести разом все життя. Пропозицію Ігор зробив в кавʾярні, було дуже людно, він став на одне коліно, це зворушило мене до сліз, – додає Анастасія.

Юлія та Володимир

C:\Users\Користувач\Desktop\Весілля\DSCN7146.JPG

- Наша історія кохання тягнеться ще зі школи. Разом з одинадцятого класу. Правда навчалися по різних містах, сумували один без одного, а потім знову зустрілися і вирішили більше ніколи не розлучатися. Освідчився коханий на Новий рік, якраз запускали салюти, все було дуже гарно та романтично, зі сльозами щастя на очах, – згадує Юля.

- Сьогодні наш день, адже ми неймовірно закохані, а коли ще люблячим парам одружуватися, звісно ж у День святого Валентина, додає, тепер уже законний,чоловік Юлії.

Цікаві факти:

  • Наймолодша пара в цей день: наречена – 18 років, наречений – 22 роки;
  • Найстарша: наречена – 37 років, наречений – 37 років.
  • Збіг за віком наречених: 22-22, 24-24, 31-31;
  • Мешканці Хмельницького – лише 6 пар, всі інші з обласного центру, і, навіть з Києва;
  • Повторний шлюб для нареченого або нареченої – 8;
  • Одружилися згідно з ініціативи Мінʾюсту «Шлюб за добу» – 10 пар;
  • Минулого року 14 лютого одружилися 22 пари.

Сумна статистика:

  • 14.02.2004 – одружилося 38 пар, 14 з них – розірвали шлюб.
  • За випадковим співпадінням, сьогодні в приміщені РАЦСу розлучилася одна пара.

C:\Users\Користувач\Desktop\Весілля\DSCN7053.JPG

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up