Щоб хмельничани не «голосували» на дорозі, біля «Темпу» облаштують нові зупинки

Щоб хмельничани не «голосували» на дорозі, біля «Темпу» облаштують нові зупинки
В районі об’їзного круга на Старокостянтинывському шосе капітально оновлять асфальтне покриття і зроблять «кишені» для зупинок транспорту. На все це із міського бюджету витратять 3,3 мільйони гривень.

Капітальний ремонт ділянки Старокостянтинівського шосе розпочали ще в 2013. Та через фінансову нестабільність в країні повністю закінчити заплановане тоді не вдалося. Аби довести все до ладу, знадобилося 3,362 мільйона гривень. Хмельницькі комунальники запевняють, що усі роботи мають закінчити ще в 2015 році. Вони сподіваються, що тернопільська фірма ТОВ “Техно-Буд-Центр”. яка виграла тендер на проведення капітального ремонту, успішно із цим справиться.

- Плануємо, що протягом двох місяці всі роботи завершаться. Надіюсь, що ніяких проблем для нормального руху транспорту, - розповів «ВСІМ» начальник управління житлово-комунального господарства Віктор Чапайда. – Окрім капремонту дороги навколо кругу та частини Старокостянтиніського шосе в сторону виїзду з міста, будуть облагоджені дві «кишені». Там люди постійно стоять прямо на дорозі і біля них зупиняються автівки. Це не лише створює незручності, а й небезпечно.

У 2015 році кількість так званих «кишень» на зупинках громадського транспорту побільшало. Влітку було розширено проїзд по вулиці Шевченка біля залізничного вокзалу.

Відео дня

Уже другий місяць ведуться ремонтні роботи по вулиці Чорновола, де теж розширяють дорогу за допомогою тих же "кишень". Тривають ремонтні роботи і на вулиці Гарнізонній, що в Раковому.

Читайте також: У Хмельницькому з’явиться нова транспортна зупинка за 370 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Молодцы! Нужное дело!
  • Анонім

    Ей, троль пластинку зміни, а то копіпастиш одне і теж.

    Anonymous reply Анонім

    А ти троллліще нереагуй, нечитай і невідповідай
  • Anonymous

    Алеж видно що щось робиться, щось будується, а несидиться зложа руки



    Хмельницький оновлюється, причепурюються

    Анонім reply Anonymous

    Це тільки балачки. Набережна вже теж будується кільканадцять років. А проект який вони показували... Просто бомба всі казали, а натомість плитку ніяк не можуть покласти.

    Anonymous reply Анонім

    То чого те до чернилевского причиився, то ж є ДЕПУТАТИ ДО ВЕРХОВНОЇ РАДИ, РАДНИКИ, ПОМІЧНИКИ І НАВІТЬ секретар КИЇВГРАДУ, що неперший рік ХМЕЛЬНИЧАНИ ВИБИРАЛИ ЇХ ТУДИ, вверхи, в теплі кабінети, теплі крісла



    То шо??? вони вибили для хмельницького ??? Тож балатувалися не з закарпатя!! (ха!ха! хто б їм там дав дозвіл балатуватися!!) а з хмельницького !!



    Проси їх!! , щоб вибили грошей на набережну

    Anonymous reply Анонім

    Нам хмельничанам і з мельником і чернилевским !!ДОБРЕ!!.







    Якшо тобі НЕПОДОБАЄТЬСЯ, пездуй набарааки, на плантації бараболь ВСЕЛО, В ВЕЛИКІ ЕБАНІ з якого ти приїхав, і там ковхоздним давалкам розказуй і вчи як жити

    Anonymous reply Анонім

    Що значит мер з недобудованою набережною??







    - це шо всі гроші міста тре тицнути в набережну, щоб родина







    ЧЕКМАНІВ З ВИВОДКОМ шикарно жила в будинках !!!







    побудованих замість  намісці і закошти дитячого садка ???







    - може гроші міста тицнути, щоб їм навколо набережної навколо будинків ще вода фільтрувавлась?? чи джакузі їм поставити там?? , прям в набережну, біля забору висоту і зкамерами , як в януковича, щоб бульбашки йшли  







    ця родина невтримала брокбізнесбанк







    біля продуктового ринку , що ?коштів небуло?,







    може закошти міста ще брокбізнесбан їм відновити???

    Anonymous reply Anonymous

    Але є в місті такі дурники, що хочуть вибрати людину в мери НЕЗБІЗНЕСА і ніколи непрацювавшого при владі . То цей мер хоч в чому розбирається, є опит, є звязки, є можливості,є толк, розважливість





    А якшо вибрати якогось алкаша? вот тіпа таких що між пивларками шляються, що і своє пропив і похуїв, жив від веселя до гульок, ніц вжиті недосяг, і все інших в місці хмельницьку розісре і просцить , то це шо ХАРАШО??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up