Серп і молот біля філармонії декомунізують вишиванкою

Серп і молот біля філармонії декомунізують вишиванкою
  • На будинку №20 по Гагаріна демонтували напис «Слава труду» і зображення серпа і молота.
  • Замість комуністичних символів має з’явитися новий стріт-арт.

«Обіцяного три роки чекають» - кажуть в народі. Від обіцянки хмельницьких комунальників взятися за радянський мурал в центрі міста минуло чимало часу. Ще у вересні 2015-ого в управлінні ЖКГ vsim.ua повідомили, що на будинку №20 на Гагаріна (навпроти філармонії) мають демонтувати зображення серпа і молота та напис «Слава труду». Взялися за справу лише у 2017-ому.

Для початку зняли усю плитку, яка покривала стіну будинку. За словами заступника начальника управління ЖГК Володимира Путін, її будуть утеплювати. Після цього стіну мають прикрасити малюнком. Робитиме його хтось із місцевих художників. На прикметі в комунальників два митця. Імен поки не називають. Кажуть лишень, що малюватимуть вишиванку і виглядати вона має так, ніби це викладена мозаїка.

Так виглядала стіна до демонтажу плитки.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Gopower

    Заместитель начальника ЖКХ - Владимир Путин?))

    Сергій Якубенко reply Gopower

    Він ще й ВВ Путін. Тільки Васильович.)))
  • Леонид Наседкин

    Идиотизм!Это строили люди.А у власти у нас одни быки!
  • Олег

    А труду уже не слава, слава аптекам,маркетам,врачам рукожопым, может ,Порошенко???
  • Сергій Якубенко

    Слава Симчишину напишуть чи шо?))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up