Шили на замовлення і шукали на “толкучці”. Хмельницькі випускники розповіли про святковий одяг

Шили на замовлення і шукали на “толкучці”. Хмельницькі випускники розповіли про святковий одяг
  • Сукня із салону за 15 тисяч гривень, розкішна зачіска та яскравий макіяж. Випускні гуляння у Хмельницькому, як завжди, пройшли з розмахом.
  • Особливо модними цьогоріч стали пошиті на замовлення та власноруч створені випускні луки.
  • Де одягалися випускники та скільки витратили на вбрання, дізнавалися журналісти vsim.ua.

 29 навчальних закладів міста уже провели в доросле життя своїх учнів та учениць. Гуляли помпезно та з розмахом. Оренда приміщень для урочистого вручення атестатів, кращі ресторани хмельницького, подарунки школам та класним керівникам, влетіли батькам у чималу копієчку. Не обійшлися святкування і без дорогого вбрання, вишуканих зачісок та неймовірного макіяжу. Дівчата підійшли до втілення випускного образу дуже креативно: самі шили випускні сукні або створювали ескізи до них. А ось хлопці запевнили, що хмельницька «толкучка» підходить на всі випадки життя.

Журналісти vsim.ua відвідали кілька випускних вечорів та дізналися де і за скільки цього року придбали свої випускні вбрання, тепер уже колишні, хмельницькі школярі.

"Хотілося створити оригінальний образ"

Анастасія, НВК №2

Відео дня

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9246.JPG

 - Сукню шила на замовлення, буквально зранку забрала. Хотілося створити оригінальний образ та виділитися, тому для мене розробили ексклюзивний дизайн. Обійшлося дорого, але скільки саме – секрет. Випускний – раз в житті, воно того варте.

"Брала на прокат, тому майже не витратилася"

 

Дарина, СЗОШ №19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9168.JPG

- Я, знаєте, дуже довго обирала сукню. Хотіла то коротку, то довгу. І буквально в останній момент, за тиждень до випускного, я знайшла свою омріяну сукню. Брала я її у салоні в центрі міста, дуже задоволена своїм вибором. Брала її на прокат, тому майже не витратилася. Загалом випускний лук мені обійшовся десь в діапазоні 3000-4000 гривень.

"Костюм – не моє, але батьки наполягли"

Вадим, НВК № 2

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9272.JPG

- Костюм – це не дуже моє, але батьки наполягли. Тому обирав швидко, щоб довго не міряти. Цей ніби сидить непогано і колір нейтральний, не ріже очі. Витратили десь 4000-5000 тисяч гривень.

"Витратила гривень 800"

Ангеліна, ЗОШ №13

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\IMG_20180625_164021.jpg

- Сукню обрала більше по кольору, купувала на ринку. Майже відразу знайшла. Хотіла, щоб була практичною, щоб вдягти ще крім випускного десь можна було б. Витратила гривень 800, не більше.

"Взяла у неї його на прокат"

Олена, СЗОШ №19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9175.JPG

- Я дивилася сукню по різних салонах. Ціни варіювалися дуже сильно, навіть на нашому базарі перешукала, але не могла знайти нічого свого. Потім знайома скинула фото сукні своєї сестри, і я взяла у неї його на прокат. Спочатку вагалася, не могла зрозуміти чи моє, а потім, як приміряла, вирішила – це тільки воно. Загалом я витратила на образ із зачіскою та макіяжем десь від 2.500 до 3000 гривень.

" Костюм, туфлі, сорочка – все на ринку"

Ростислав, СЗОШ №19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9235.JPG

- Все на базарі. Костюм, туфлі, сорочка – все на ринку. Довго не підбирав, приміряв і купив. Витратив десь тисячі три максимум.

"Колір, фасон – обрала вже давно"

Дарина, НВК №2

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9249.JPG

- Сукню шили у знайомих. Колір, фасон – обрала вже давно, чітко знала, що хочу, тому проблем не було. Обираючи десь у салоні, є ризик, що хтось прийде в такій же сукні, а ось я точно знала, що буду така одна. Витратила 3000 гривень.

"Сукню я шила сама, це суто моя фантазія"

Тетяна, СЗОШ №19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9184.JPG

- Сукню я шила сама, це суто моя фантазія. Шила не довго, більше часу думала над ескізом, хотілося бути не такою як усі. Сама розробила дизайн, сама обрала тканину, все сама. Хотіла саме червону – це мій колір. Дивилася і в салонах, але все якесь однотипне, хотілося оригінальності. Витратила приблизно 4000 тисячі гривень, включаючи зачіску а макіяж, думаю, що придбати в салоні було б дорожче.

"Витратила до 2000 гривень"

Юлія, ЗОШ №13

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9149.JPG

- Я хотіла спочатку сукню бордового кольору, але не знайшла фасону, який би мені підійшов. З усіх переміряних, найбільше сподобалася ось ця. Купувала на ринку, витратила до 2000 гривень.

"Сірий найбільше сподобався"

Денис, НВК №2

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9270.JPG

- Костюм хотів класичний, все ж таки випускний, але не темний. Сірий найбільше сподобався, тому зупинилися на ньому. Ціну, не знаю, купували батьки, сподіваюся, що не дуже дорого.

"Витратила приблизно 10 000 гривень"

Марія, НВК№2

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9253.JPG

- Сукню купувала у фірмовому салоні ще до Нового року. Відразу хотіла саме пишну. Приміряла недовго, ця третя – найбільше сподобалася, і сіла добре. Витратила приблизно 10 000 гривень.

"Чорний і червоний – моє"

Валерія, ЗОШ №13

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\IMG_20180625_164244.jpg

- Якось над вибором сукні дуже не розмірковувала, ось ця в око впала, її і взяла. Хотілося, щоб була зручна і практична. Світлі кольори мені не до лиця, а ось чорний і червоний – моє. На випускний образ витратила біля 2000 гривень.

"Сукню шила моя хрещена"

Марина, СЗОШ №19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9180.JPG

- Сукню мені шила моя хресна мама. Над дизайном думала не довго, бо знала що хочу вже, напевно, з класу 9-10. Вже тоді вирішила, яку хочу, пошили ми її за три дні, прямо перед випуском. Вчора лише забрали. На випускний look витратила десь до 4000 тисяч гривень.

"Сукню обрала швидко"

Наталія, НВК №2

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9259.JPG

- Сукню обрала швидко. Побачила цю і зрозуміла, що вона моя. Не хотіла світний колір, якусь там рожеву чи блакитну. Більше тягнуло на холодні темні відтінки. Скільки коштує точно не можу сказати, але ціна прийнятна для випускного вбрання.

"Сукню я замовляла через інтернет"

Ульяна, СЗОШ №19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9198.JPG

- Сукню я замовляла через інтернет. Ризикувала звісно, що не підійде, але знайти саме таку в салонах не вдалося. А мені саме ось ця сукня припала до душі. Довелося трохи вшивати по довжині, але то нічого. Загалом випускний образ обійшовся мені близько 4000 тисяч гривень.

"Ринок - на всі випадки життя"

Руслан СЗОШ № 19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9239.JPG

- Хмельницький ринок - на всі випадки життя: там штани брав і сорочку там. Витратив 1600 гривень. 

"Скупилася за 20 хвилин"

Віталіна, СЗОШ №19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9195.JPG

- Сукню купувала наугад. Яка сподобалася і краще підійшла – таку і взяли. Я скупилася за 20 хвилин, дуже швидко знайшла сукню. Спочатку хотіла темно-синій колір, але мені сказали, що він дуже темнить і старить. А цей більш молодіжний і сучасніший. Витратила 4000 гривень.

отіла відкриті плечі і колір ніжний"

Ольга, СЗОШ №19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9205.JPG

- Сукню шила на замовлення. Ескіз обирала довго, хотіла саме відкриті плечі і колір ніжний. Хотілося на випускному бути мати романтичний, мрійливий образ, думаю мені вдалося. Витратила на все 3000 гривень.

"Випускний образ вийшов десь 1500 гривень"

Даша, ЗОШ №13

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9151.JPG

- Сукню купувала на ринку, незадовго до випускного. Вибір був спонтанний, чомусь ця найбільше сподобалася. Разом випускний образ вийшов десь 1500 гривень.

"Костюми не дуже люблю"

Роман, НВК №2

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9265.JPG

- Костюм брали в якомусь магазині, тут у центрі, але, якщо чесно, я ці назви зовсім не запам’ятовую. Головне, що зручно. Костюми не дуже люблю, але на випускний можна одягнути. Витратили десь біля 5000 гривень.

"Шукала її довго, протягом усього року"

Катерина, СЗОШ №19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9213.JPG- Обрала буквально за дві години в салоні Sofi Andre в ТРЦ «Квартал», але шукала її довго, протягом усього року. Ні за фасоном, ні за кольором не обирала, якихось попередніх побажань не було. Ось ця сподобалась, її і взяла. На випускний образ витратила близько 15 000 гривень.

"Шила у швачки на замовлення"

Анастасія, СЗОШ№19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9231.JPG

- Визначальним у виборі був саме червоний колір. Шила у швачки на замовлення. Довго не могла знайти потрібний відтінок червоного, який був би моїм на 100%, а ось із фасоном зовсім не вагалася. Витратила десь 5000 гривень.

"Сидить зручно – значить беремо"

Юрій, СЗОШ №19

C:\Users\Користувач\Desktop\Випуск\DSCN9243.JPG

- Хлопці обирають одяг просто: сидить зручно – значить беремо. Я купив брюки і сорочку на ринку гривень за 600.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Binas Diana

    Ці плаття з Хмельницького💖😻
  • IGOR

    Я в шоке)) Крутой бизнес выходит, однако))
  • Оксана Томусяк

    Якісь вони не дуже.Пробачте

    Антоніна Іванова reply Оксана Томусяк

    Сукні чи дівчата?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up