Шоу дронів у Хмельницькому: як це було

Шоу дронів у Хмельницькому: як це було
  • 100 дронів піднялися в небо над Південним Бугом.
  • Вони зображали різноманітні фігури, пов’язані з Хмельницьким.
  • Подивитися на дійство зібралися сотні хмельничан.
  • Як це було, дивіться на фото й відео.

На честь 590-річчя Хмельницького в місті відбулося чимало заходів. Цьогоріч свято відзначали протягом трьох днів. У ці дні більшість дійств пройшли на центральній вулиці міста - Проскурівській. Проте завершальний захід організували просто над Південним Бугом. Йдеться про шоу дронів «Магічний Хмельницький».

У міськраді повідомляли, що сто спеціальних дронів підіймуться на висоту 100 метрів й покажуть там надзвичайне шоу. Спершу планувалося, що все покажуть хмельничанам у суботу, 25 вересня. Воно мало відбутися над майданчиком біля кінотеатру Шевченка. Втім цього не сталося через погодні умови. В результаті, шоу перенесли на сьогодні, 26 вересня. Повідомили, що все розпочнеться о 21:30.

Організатори заздалегідь розповіли, звідки буде щонайкраще споглядати за дійством. Точками огляду стала набережна та міст по вулиці Степана Бандери. Вхід на міський пляж й Молодіжний парк, звідки відбувався запуск дронів, на момент заходу був закритий. Ще за пів години до початку на точках огляду зібралися сотні людей. Чимало із них прийшли разом з дітьми, які не могли дочекатися шоу.

Відео дня

Все почалося близько о 21:40. Сто дронів злетіли у небо й стали зображати різноманітні кольорові фігури. Всі вони були пов’язані із Хмельницьким. Скажімо, будівля пожежного депо, де зараз кінотеатр «Планета», бренд міста, показали гетьмана Богдана Хмельницького, залишили в небі написи «Плоскирів», «Проскурів» та врешті «Хмельницький».

Загалом шоу тривало трохи більше як 5 хвилин. Хмельничани плескали в долоні, а деякі з них сподівалися на продовження у вигляді феєрверку. Проте цього не сталося. До слова, як все виглядало, зможете переглянути на відео та фото.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Инна Кухар

    Красиво і цікаво молоці!!
  • Виталий Ермолаев

    ++++++++
  • Читач56

    Це просто супер!
  • Оксана Лучкова

    Цікаво, а люди були з довідками про вакцинацію, чи ні.Чи великому бізнесу ковід друг

    Olha Khmelovska reply Оксана Лучкова

    Оксана Лучкова , ну, як мінімум троє нас було. А що? З якою метою цікавитесь? Хочете також вакцинуватися, чи ви - жертва фейкометів?)))

    Читач33 reply Оксана Лучкова

    а бизнес и так процветает, за время лжепандемии 9 миллиардеров появилось. А вы и дальше верьте в вакцинацию

keyboard_arrow_up