Симчишин порекомендував жителям будинку на Панаса Мирного позиватися на міську раду

Симчишин порекомендував жителям будинку на Панаса Мирного позиватися на міську раду
  • Жителі будинку 31 після перекриття дороги у неділю запросили мера Хмельницького до себе в понеділок.
  • Питання скандального будівництва розглядатиме робоча група.
  • Не виключено, що жителі будинку судитимуться з міською радою. Це єдиний можливий вихід, який бачить міський голова. 

Ще наприкінці жовтня мешканці дев’ятиповерхівки на Панаса Мирного почали скаржитися, що перед їхніми вікнами хочуть побудувати торговельний центр. Люди кажуть, що забудовник знищив зелену зону, а спецтехніка щодня заважає місцевим прогулюватися у дворі.

Люди всіма можливими способами хочуть привернути увагу до своєї проблеми. Раніше вони вже ходили до мерії. Дещо на підвищених тонах поспілкувалися із Олександром Симчишиним. Результату не побачили і вирішили перекрити рух транспорту. У неділю, 11 грудня, півтори години вони ходили по «зебрі». Казали, що влада їх не чує.

Вже сьогодні, 12 грудня, мешканці знову вийшли на акцію. Запросили Симчишина до себе на зустріч. Вона відбулася біля будинку на Панаса Мирного, 31. 

Відео дня

- Нам вистачить вже «Шторму». Він і так не дає нам спокійно жити. Тепер будемо робити все, аби зупинити будівництво біля нашого дому, - каже мешканець будинку Валерій.

Така налаштованість людей може все-таки привести їх до суду. Олександр Симчишин під час зустрічі порекомендував їх подавати позов. Каже, що поки усі роботи забудовники мають призупинити.

- Мешканці будинку в даній ситуації виступають третьою стороною. Тому вони можуть звертатися до суду. Позиватися їм потрібно на міську раду. Якщо виграють, то буде скасовано усі дозволи на будівництво і оренду земельної ділянки. Далі тут можна буде організувати міні-сквер чи ОСББ зможе використовувати територію як прибудинкову територію, - каже «ВСІМ» міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

Перекриття дороги і походи в мерію посприяли тому, що питанням будівництва на Панаса Мирного займеться робоча група. До неї увійдуть троє мешканців будинку, двоє забудовників і депутати. Очолить групу заступник міського голови Андрій Бондаренко. Засідатиме вона вже цього тижня. Чи принесе її робота якийсь результат зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Мастер Автополив

    Я бы порекомендовал бы собраться всем вместе. И петь: суровые годы проходят, в борьбе за свободу страны!
  • Сергей

    В  симчишина, на знімках, вигляд нейтральний. Видно, що він не зацікавлений в цій ситуації.На передвиборчих фото він "живий", активний а тут вроді вже отримав своє і йому більше не цікаво.
  • Александр Петляк

    Влада безвідповідальна перед народом. Простому люду, з його проблемами, немає що робити, тільки по судам бігати, а там тоже потрібно гроші платити. Куди не кинь-кругом клин.

                         Хто у нас з влади  на Україні за щось відповів?

    Куприков Виталий reply Александр Петляк

    Шо ти москаль пи,,,ш??? Ти подивись на свою владу, людина при владі робить зранку до ночі післь МЕРЗОТИ РОЗГРІБАЄ а ВИ !!! як не цінили так і не поймете

    Сергій Якубенко reply Александр Петляк

    в нас тільки вигляд вміють робити, ніби щось робиться і комусь хочуть помогти. а на ділі виходить пшик на пшику
  • Сергій Скоробогатий

    Семчишин правий як що люди звернуться до міської Ради, Рада відпоівідно подасть у суд проти забудовника !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up