Симчишин пояснив чому у Хмельницькому не вимикали вуличного освітлення

Симчишин пояснив чому у Хмельницькому не вимикали вуличного освітлення
  • Раніше повідомили, що в місті буде діяти світло-маскувальний режим.
  • Але світло після 22-ої не вимкнули і хмельничани почали питати чому".
  • Пояснення цього надав у своєму зверненні міський голова Олександр Симчишин.

В ранковому зверненні від 10:00 п'ятниці, 25 лютого, в пресцентрі Хмельницької міськради повідомили про те, що в місті діятиме світло-маскувальний режим. Попросили вимикати світло із початком комендантської години - о 22:00. Сказали також, що робитимуть це по місту.

Але вуличного освітлення по місту не вимкнули. У хмельничан почали виникати питання "чому так"? Пояснення під час чергового звернення надав міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

- Питання нічного режиму роботи зовнішнього освітлення узгоджене з військовими. Це узгодження пов'язане з тим, щоб частина зовнішнього освітлення працювала для того, аби військовим, силовикам було ефективніше контролювати ситуацію в місті. Ви прекрасно розумієте чий друг темна пора у випадку війни. 

Відео дня

Також мер сказав, що ситуація в місті залишається контрольованою. Сказав, що  батальйон територіальної оборони в місті вже укомплектований і він фактично вже готовий до виконання своїх функцій. Він має охороняти об'єкти критичної інфраструктури, патрулювати місто, працювати на блокпостах і захисних спорудах, які облаштовують навколо міста.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Рита Титаренко

    Чому сирени оповіщення майже не чути? В мирний час дуже перевіряли, то, добре було чути! Зараз- майже не чути! Пишу про район Виставка, де була дуже голосна сирена на заводі ТЕМП!
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Коротко про головне - долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up