Симчишин прокоментував головні рішення сесії міськради

Симчишин прокоментував головні рішення сесії міськради
Фото з архіву редакції
  • Депутати зібралися сьогодні, 23 вересня.

У Хмельницькому сьогодні, 23 вересня, провели позачергову сесію міської ради. На ній розглянули понад 40 питань. Міський голова Олександр Симчишин розповів, що головним серед них було присвоєння звання почесного громадянина 94 мешканцям громади, які загинули під час російського вторгнення в Україну.

— Цього року ми вирішили не збирати комісію, не розглядати кандидатів, які зазвичай подають колективи, підприємства, організації і так далі. Ми цього року присвоїли звання «Почесний громадянин міста» винятково нашим героям. На жаль, всім їм це звання присвоєно посмертно, — розповів міський голова.

Саме рішення готувала депутатка міської ради Анастасія Ярова. Її чоловік Віталій Поліщук також загинув на війні. Разом із присвоєнням звання депутати виділили 15,7 мільйона гривень, які виплатять родинам загиблих. Самі відзнаки міський голова вручатиме на День міста, тобто завтра, 24 вересня. Повний перелік військових, яким надали звання почесних громадян, читайте у нашому попередньому матеріалі.

Відео дня

З інших важливих питань, окрім описаного вище, були ті, які пов’язані з життєзабезпеченням міста. Олександр Симчишин розповів, що для низки комунальних підприємств змінили розміри статутних капіталів. Йдеться про:

кінотеатр імені Шевченка

За словами міського голови, вони провели впродовж літа низку робіт або отримали фінансування з міського бюджету. Інші питання стосувалися, до прикладу, продовження оренд землі, відведення земельних ділянок, передачі приміщень комунальної власності.

Читайте також: «Хмельницький на коні, а ЗСУ ще ні»: зробіть подарунок до Дня міста

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Лена Зачем

    Чому ви так про нашу владу вони не знають де діти людські гроші, так у водоканалі ввели посаду інспектора по боротьбі з корупцією, клоуни.
  • Алла Ясницька

    А про ціни нічого не говорили,і про епідемію ковіду,задолбали😡
  • Андрій Богач

    Пора міняти
  • Олексій Анатолійович

    Картавий хабарник …🤮

keyboard_arrow_up