Сир, ковбаска і торти: що і за скільки продають на ярмарку хмельницьких виробників

Сир, ковбаска і торти: що і за скільки продають на ярмарку хмельницьких виробників
  • У Хмельницькому організували виставку-ярмарок місцевих виробників під гаслом "Купуй хмельницьке"
  • Близько 20 підприємців не лише продають свої товари, але й дають скуштувати. 
  • Що можна купити і за скільки, бачили журналісти vsim.ua. 

Запашна ковбаска, ароматна випічка і наше подільське пиво. В торгово-промисловій палаті хмельницькі виробники розклали свої смаколики. Пропонують не лише купити товар, але й спробувати на смак. Журналісти vsim.ua пройшлись по всіх кіосках і подивились, що і за скільки продають. 

У першому кіоску - пластівці від ТОВ "Санні Фуд". Маленькі коробочки можна придбати по 12-13 гривень. Кілограмові - по 50 гривень. Є і з молочними, і з шоколадними смаками. 

Відео дня

Сироварня "Іберія" виставила на продаж різноманітні сири. Адигейський і сулугуні стартують від 150 гривень за кілограм. Перш ніж купити, дають скуштувати. 

У ТОВ "Верест" від ковбас розбігаються очі. Тут і копчені, і варені. За кілограм просять від 80 гривень. Шинку і балик пропонують за ціною від 125 до 225 гривень за кілограм.

Родинний маєток "Дар" частував хмельничан булочками "Ларинками" та живим хлібом на заквасці. 

Козяча ферма "Зінчицені кози" привезла тверді та м'які сири. Придбати можна і кисломолочну продукцію, зокрема козяче молоко. 

Деражнянський молочний завод представив свою молочну продукцію. Сири продають по 110 гривень за кілограм. Молоко і кефір коштує від 10 до 20 гривень залежно від об'єму.  

Цукерки від Хмельницької кондитерської фабрики "Кондфіл" продають по 130-140 гривень за кілограм.

Тістечка та торти на різний смак можна купити у ТМ "Перша кондитерська". Зимові сніговички коштують по 8 гривень, вершкові - по 4 гривні. Пиріжки з різними начинками віддавали теж по 4 гривні. 

Не обійшлось і без всім відомої торгової марки "Тая". Хмельничанам пропонували придбати макарони, спагеті. Ціна від 10 гривень за 400 грамів. 

Приватне підприємство "Балтіка" представило великий вибір риби. Оселедець продають по 55 гривень за кілограм, скумбрію - по 106 гривень. Мойва коштує по 90 гривень за кілограм. Значний вибір і оселедця у коробочках. Ціни стартують від 20 гривень. 

Мінералку можна купити за 4-5 гривень за півторалітрову пляшку. Виробляє її приватне підприємство "Рудпол".

Торти, тістечка і пряники пропонувала придбати торгова марка "Насолода". За один торт просили в середньому по 150 гривень. Тістечка коштують від 8 гривень, а пряники обходяться по 200 гривень за кілограм. 

Торгова марка "Бджолиний рай" виставила на продаж настоянки і лікери, які виготовлені на меду. 

Приватний підприємець Рикун пропонує ковбаси на різний гаманець. Куряча ковбаска коштує від 70 гривень за кілограм, салямі - від 100 гривень. 

Круасани, булочки, сендвічі. "Bulka cafe" потішило власною випічкою. Піца коштує 10 гривень, чіабата - по 20 гривень, а круасани з фруктовими начинками - від 6 гривень. 

Торгова марка "Зелений хутір" привезла на виставку сири. Плавлені сирки можна купити за 8 гривень, а кілограм російського обійдеться від 130 гривень. 

І знову ковбаска. Торгова марка "Подільські ковбаси" продає ковбасні вироби від 60 до 140 гривень за кілограм. 

Любителів пива порадувала торгова марка "Подільське". Випити скляночку можна було прямо на ярмарку. 

Продавали на виставці-ярмарку і страви регіональної кухні Поділля. "Ресторація Шпігеля" приготувала медові огірочки, паляниці, канапки з зіньківською ковбаскою, а також смачнючі штруделі та сітро. 

Чи не найбільша черга - до кіоску з кавою від "Клуб кави". Для хмельничан готують капучіно, лате, амерікано і не тільки. 

Виставка-ярмарок працюватиме до 20:00. Придбати товари місцевих виробників можна у торгово-промисловій палаті, що за адресою: вул. Подільська, 109/1. 

На честь виставки облаштували тематичну фотозону
На сцені хмельничан розважатимуть гурти "Stanza" і "Los Kolorados"

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up