Сирена звучить тільки тоді, коли в небі є ворожі літаки або летять ракети, - Симчишин

Сирена звучить тільки тоді, коли в небі є ворожі літаки або летять ракети, - Симчишин
Скрін з відео
  • У черговому відеозверненні міський голова Хмельницького розповів про інформаційну війну, дивні звернення хмельничан.
  • Також розповів про ситуацію в місті та прокоментував дії ворога, який нищить українські міста.

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин проінформував про ситуацію станом на 12:30 сьогодні, 4 березня.

Спочатку він висловив неймовірне захоплення українськими воїнами, від яких ніхто у світі ніхто не чекав подібних успіхів у війні з ворогом. Подякував тим, хто зараз активно працює в тилу. Й сказав, що ми в боргу перед мешканцями Сходу, які першими на себе прийняли удар ворога.

- Ворог від своєї люті, від тих поразок, які він отримує на фронтах, почав мститися на цивільному, на мирному населенні. Мордор знищує наші міста, мордор знищує наших дітей, мордор знищує цивільне населення. Це безсилля, це відчай, це апатія, це помста. Він програє на фронтах війни і мстить цивільному населенню. Це тільки ще раз показує з ким ми маємо справу. Це не люди. Це орки. І мир в Україні може настати тільки після нашої перемоги, - сказав Симчишин.

Відео дня

Далі мер заговорив про інформаційну війну. Нагадав, що вона посилюється і ворог закидає нас фейками. Також сказав, що вже є факти злому сайті місцевих рад в Україні. Там вже поширюються повідомлення про те, що президент здався, місто впало і так далі.

- Я вас можу запевнити, на сайті Хмельницької міської ради, допоки тут будемо ми, ніколи не з'явиться таке повідомлення. Ми не відійдемо ні на крок назад. Ніколи за жодних умов, - заявив мер.

Також він сказав про фейки в соцмережах. Сказав, що до нього в друзі на Facebooke додаються сотні "друзів", акаунти яких були створені кілька днів тому. Вони задають багато питань. Тому Симчишин заявив, що він зараз зі своїх сторінок у соцмережах не відповідає абсолютно нікому. Закликав всіх не відповідати на дивні питання типу: "де тероборона?", "як туди записатися" й, так далі.

- Тільки офіційні джерела. Тільки офіційні засоби масової інформації, - додав Симчишин.

Ситуація в місті контрольована. Мер повідомив, що комунальні служби працюють в посиленому режимі. Каже, що велику частину техніки хмельницькі комунальники віддали на передову і вона вже працює для наших воїнів. 

Також міський голова повідомив, що отримує дивні скарги на сигнали тривоги:

- Багато отримуємо повідомлень стосовно сирен такого типу: "знову лунає сирена, ми пішли в укриття і нічого немає". Слава богу, слава українським збройним силам, слава українській авіації і нашому ППО, що нічого немає. З іншого боку, якщо не прилетіло до нас, то цілком можливо, що прилетіло до сусідів. Буквально кілька годин тому прилетіло в Житомир. Бомба потрапила в школу. Тому, як чуєте сирену, обов'язково спускайтеся в підвал. Навіть якщо вам це набридло. Сирена звучить тільки тоді, коли в небі є ворожі літаки або летять ракети, - сказав Симчишин.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Раиса Рафия

    🇺🇦🇺🇦🇺🇦

keyboard_arrow_up