Скандал через російську музику в "Panorama": візит Бурлика, звільнення та вибачення

Скандал через російську музику в "Panorama": візит Бурлика, звільнення та вибачення
  • В ресторані в Хмельницькому звучала пісня "Как упоительны в России вечера".
  • До закладу завітав депутат облради з компанією.
  • Як на все це відреагували в ресторані?

"Panorama" - популярний ресторан, який розташований на Озерній. Заклад потрапив у скандал. Там включили пісню "Как упоительны в России вечера". Відео з цим оприлюднив в Instagram Андрій Задворний - учасник шоу "Холостячка-2", в якому за серце Злати Огнєвич також боровся хмельничанин Олег Плахотнюк.

У сторіс Андрій Задворний розповів, що на його зауваження дівчина, яка працювала діджеєм у ніч з 20 на 21 лютого, відреагувала відмовою і не вимкнула російську пісню.

Скрін із сторіс Андрія Задорожного.

Згодом відео із цим потрапило до депутата Хмельницької облради Віктора Бурлика. Він разом з компанією завітав до закладу. Відео розмови із представником ресторану він оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук. 

Відео дня

На початку Віктор Бурлик нагадав працівнику закладу про події, річниця яких відзначалася в Україні, коли у ресторані вмикали російську музику.

Скрін з відео Віктора Бурлика

- В цей день розстріляли наших побратимів. Розстріляли українців в центрі Києва. Це день скорботи. Коли все місто пам'ятає завдяки чому ми маємо свободу і завдяки чому ми не перетворилися в Білорусь. В нашому проукраїнському місті Хмельницькому в нічному клубі співаються пісні про "упоительны росийские вечера"? Як ви допустили, що у вас в переліку ця пісня в караоке? Що там дальше? Марш радянського союзу чи гімн Росії? Чи може Газманов "Офицеры, россияне"?, - запитав Віктор Бурлик в працівника закладу.

У відповідь хлопець сказав наступне:

- Це конкретна помилка ді-джея. Він за це є звільнений. Він має контролювати що вмикати, а що ні, - сказав хлопець.

Також працівник ресторану погодився на пропозицію Бурлика та компанії, які захотіли, щоб заклад вибачився публічно через свою сторінку в соцмережах. Це й було зроблено.

"Вчора у нашому закладі стався випадок, який ми засуджуємо. Через надмірну толерантність окремих співробітників нашого закладу до російськомовного музичного матеріалу та на прохання одного із гостей в караоке було увімкнено російськомовну пісню («как упоительны в …. вечера»), - йдеться у повідомленні на сторінці в Instagram. - Ми вважаємо таку ситуацію не припустимою, враховуючи військову агресію РФ щодо нашої держави та незаконну окупацію Автономної республіки Крим. Після згаданого інциденту нами були прийняті окремі кадрові рішення, вжиті заходи дисциплінарної відповідальності щодо усього персоналу, який працював у той вечір. Приносимо свої вибачення. Можемо запевнити, що подібного випадку у нашому закладі більше не повториться.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (44)
  • Ирма Котова

    Бурлык как обычно то дедушек с бабушками гоняет то памятники ломает чем это помогает Украине или нашему городу! Иди туда где ребята наши гибнут и помогай им !!!!! А вы нечесть бегаете митинги земельные делаете со своим диденко болотников симчишин и прочие твои хозяева!
  • Ирма Котова

    А

    Віталій Українець reply Ирма Котова

    Сказала А ,продовжуй думку!
  • Дмитро Черній

    Яка реакція депутата на пісню на відміну що країна у 8 рік у війні .
  • Helen Shevchuk

    Чому депутат не державною мовою спілкувався?

    Max Forosov reply Helen Shevchuk

    Мабуть ще не вивчив... Для того щоб розмовляти українською треба спілкуватись з друзями на українській, дивитися фільми українською, слухати українські пісні. І насправді в наш час є дуже багато українських сучасних виконавців, яких слухають навіть росіяни і їм подобається. Пишуть гарні коментарі на ютубі навіть люди з казахстану під відео з концертів Океану Ельзи, Христини Соловій, Казки.

    Dasha Klimova reply Max Forosov

    И всё равно - как-то не заходит, нет какой-то красивой идеи, есть только уныние, плачь и обиженность, это отталкивает

    Max Forosov reply Dasha Klimova

    Ну это кому как. Мне нравится современная украинская музыка.

keyboard_arrow_up