Скандал! Ольга Фреймут заявила, що її вдарив директор хмельницького м’ясокомбінату

Скандал! Ольга Фреймут заявила, що її вдарив директор хмельницького м’ясокомбінату

Телеведуча з інспекцією приїхала у Хмельницький. На прохання глядачів перевірила  м’ясокомбінат «Проскурів М’ясо». На телеканалі, де працює Фреймут, виставили фото із синцями. Пишуть, що керівник м’ясокомбінату її штовхнув у спину.   

Ольга Фреймут з командою проекту «Новий інспектор Фреймут.Міста» приїхала до м’ясокомбінату, щоб перевірити та побачити, на що ж скаржаться хмельничани. 

Нагадаємо, журналісти vsim.ua ще у травні писали, що жителі Ружичної жаліються на ТОВ «Проскурівм’ясо» не перший рік. Кажуть, що всі відходи від діяльності підприємства виливають на їхні городи, а від смороду ріже очі. 

Ольга Фреймут провела інспекцію сьогодні, 20 жовтня. Ведуча заявила, що її на комбінаті побили. Розповіла, що на них налетів кремезний мужчина, почав видирати камери, кричати на неї.   

Відео дня

"Чоловік відчинив якісь двері (це був чорний вхід) і сильним ударом у спину виштовхав мене надвір. Потім на наших охоронців напали інші чоловіки, почалася бійка. Наші хлопці прикривали нас і захищали камери", – каже Ольга Фреймут

Від сильного удару у телеведучої, як пише "1+1" залишився великий синець на спині. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Копець Давид

    чи закрили цей мясо кобінат
  • Олександр Фурман

    інших виробників ковбасних виробів також потрібно перевірити і зняти на камеру так як багато з них підмішують різні хімічні замінники м`яса в свої вироби. Цікаво би було почути коментар Ольги Фреймут з цього приводу.
  • Олександр Фурман

    Цікаво довше протяне ця організація за "Ситий Будяк"? Я особисто в них нічого більше не збираюся купувати. Потрібно щоб журналісти знімали і покупці бачили як і що виробляють такі "виробники" і тоді дійсно захочуть з такими "виробниками" спілкуватися тільки так як вони з журналістами в даному випадку.
  • Юрий Рожок

    Рило в директора в Пушку!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up