Скільки постанов і протоколів за порушення карантину склали на Хмельниччині

Скільки постанов і протоколів за порушення карантину склали на Хмельниччині
Фото - Хмельницька ОДА
  • Дізнавайтесь про результати перевірок за минулу добу.

В області тривають рейдові перевірки, під час яких контролюють дотримання карантинних вимог «червоної» зони. Що перевірили за минулу добу, скільки виявили порушень і яку кількість протоколів склали?

Держпродспоживслужба:
За 26 листопада -  перевірили 152 суб’єкти господарювання, з них 4 ЗОШ, 3 садочки, гуртожиток, 12 закладів громадського харчування, 62 об’єкти торгівлі продовольчими товарами, 36 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, 8 агропродовольчих ринків та 26 інших об’єктів.

Виявили порушення на 22 об’єктах. Склали 8 протоколів про порушення санітарного законодавства. Як йдеться у повідомленні ОДА, 20 інформацій передали для реагування в органи влади, 15 інформацій - до поліції.

Відео дня

Патрульні:
За минулу добу Патрульна поліція Хмельниччини провела 103 перевірки маршрутних транспортних засобів, 27 разів - патрулювання прибудинкових територій; 32 рази - поверхневий огляд громадян та перевірку документів; 36 разів перевірили заклади з масовим перебуванням людей. Склали 11 постанов за порушення вимог щодо використання засобів індивідуального захисту.

Поліцейські Хмельницької області:
За 26 листопада поліцейські склали 104 адмінпротоколи (всього 12 711 протоколів) за статтею 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей).За минулу добу перевірили 92 транспортних засоби та 131 особу, які в них перебували. 

Підрозділи ДСНС:
За минулу добу рятувальники здійснили 6 виїздів для інформування населення за допомогою сигнально-гучномовних пристроїв щодо дотримання протиепідемічних заходів та необхідності вакцинації.


 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Юрій Марцінкевич

    Тому вакцинуватись потрібно. І ще раз це наголошую

    Надежда Надежда reply Юрій Марцінкевич

    Хто ж тобі  забороняє? Вакцинуйся! А за інших не переймайся: кожен сам вирішує чи вакцинуватись йому чи ні..
  • Юрій Марцінкевич

    Багато тут пишуть що я проплачений. Працюю на публіку. Але шановні к мене реальне фото. Реальне ім'я. І я не фантазер. На жаль 90% публіки тут акаунти для кількості які взагалі не знають суть інформації.

    Читач79 reply Юрій Марцінкевич

    Боти вже вважають себе людьми. Що коється. Так скоро повстання машин буде, як у Термінаторі-2.
  • Надежда Надежда

    А чому немає коментарів від Марцінкевича?))) Він завжди в перших рядах, що стосується коментарів на тему протоколів за порушення карантину)))

    Элен Сейл reply Надежда Надежда

    Марцінкевичу нема за що ходити в кафешку і по ТЦ ,ось він і біситься ,що хтось ходить
    Давайте йому поспівчуваєм. В нього одна радість в житті - карантин,масова вакцінація і руйнування малого і середнього бізнесу ,до якого він немає відношення у принципі

    Надежда Надежда reply Элен Сейл

    100%)))
  • Элен Сейл

    сьогодні пройшлися у центрі по ТЦ ,трошки пошопінгували , вдягнулися ,дітям прикупили всього. Порадувало те,що ніде абсолютно ніхто ніяких кодів у нас не питав - таки є надія ,що наші люди не зовсім не в дружбі з головою і какати хотіли на всі ці "новшества" з кодами.
    Молодці.
    Може ще буде якійсь толк з тої отари

keyboard_arrow_up