Скільки українців вважають, що 2022 рік буде гіршим за попередній - опитування

Скільки українців вважають, що 2022 рік буде гіршим за попередній - опитування
Ілюстративне фото
  • Дізнавайтесь результати соціологічного дослідження: скільки українців очікують, що новий рік буде кращим за попередній?

Українці стали більш песимістичними. Про це свідчать дані соціологічного дослідження. Опитані до 40 років вважать, що 2022 рік може бути кращим за попередній. Натомість старші люди думають, що нічого не зміниться або стане гірше. 

Відтак лише третина українців вважає, що наступний рік має бути кращим. Такі результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", передає ТСН.

Результати дослідження показують, що лише 31% громадян вважають, що прийдешній 2022 рік буде кращим, ніж попередній. Ще третина думають, що нічого не зміниться, стільки ж вважають, що наступний рік буде гіршим, ніж 2021.

Відео дня

До слова, минулого року результати подібного опитування були більш оптимістичними. Адже тоді 52% опитаних чекали, що 2021 рік буде кращим за 2020.

Також дослідження показало, що близько 67% українців вважають, що країна рухається у неправильному напрямку, 24% – у правильному, а 9% респондентів – не визначилися.

В опитуванні взяли участь українців віком від 18 років у всіх областях України, окрім тимчасово окупованих територій. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,2%. Терміни проведення: 14-16 грудня 2021 року.


Друзі, а які ваші очікування щодо цього року? Чи вважаєте ви, що новий рік буде кращим за минулий? Діліться своїми думками у коментарях. 

 

Читайте також:

Як вам новорічне привітання Зеленського (ОБГОВОРЕННЯ)
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Любов Сердунич

    Це не тому, що ми "стали песимістичнішими", а тому, що НАМИ КЕРУЮТЬ УСЕ ГІРШІ Й ГІРШІ!..

keyboard_arrow_up