“Скоро на всіх стовпах”: де дозволять “ліпити” політичну рекламу у Хмельницькому

“Скоро на всіх стовпах”: де дозволять “ліпити” політичну рекламу у Хмельницькому
  • В Хмельницькому визначилися з місцями розміщення передвиборної агітації.
  • Стенди встановлять у громадських місцях за 27 адресами.
  • За агітаційні оголошення у невідведенних для цього місцях каратимуть штрафом.

У Хмельницькому буде 27 стендів де офіційно можна буде розміщувати політичну агітації під час президентської передвиборчої кампанії. Стільки місць для реклами кандидатів у президенти визначив виконавчий комітет міськради. Список вже затвердили депутати на сесії міськради сьогодні, 14 грудня.

Список місць де будуть встановлені стенди:

Зайнятися обладнанням та розміщенням стендів має управління ЖКГ. Стежити за тим, щоб рекламу не “ліпили” де попало, має управління екології та контролю за благоустроєм міста. Такі функції були покладені на його працівників і в 2015 році, коли відбувалися місцеві вибори. Та місто все ж було захаращене різними плакатами та агітками.  

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up