Смерть від удару струмом на Деражнянщині. В “Хмельницькобленерго” прокоментували нещасний випадок

Смерть від удару струмом на Деражнянщині. В “Хмельницькобленерго” прокоментували нещасний випадок
Фото hoe.com.ua
  • Кажуть, що підстанція була на замку і доступу до неї у сторонніх осіб не було.
  • Втім, як кажуть енергетики, замок пошкодили.
  • А в загиблого чоловіка шансів просто не було, його вдарило струмом в 10 тисяч вольт.

Нагадаємо, сьогодні у селі Буцневе Деражнянського району чоловіка вдарило струмом. За інформацією місцевих жителів, він зайшов до трансформаторної підстанції, що знаходиться неподалік території колишнього колгоспу. Селяни кажуть, замка на ній не було.

На місце викликали рятувальні служби. Тіло чоловіка, вже без ознак життя, витягнули з будки.

Дана підстанція знаходиться на обслуговуванні в АТ “Хмельницькобленерго”. Журналісти vsim.ua звернулися до енергетиків за поясненнями.

Відео дня

За словами директора Департаменту охорони праці АТ Анатолія Міщука, замок таки був, але його зірвали. Щоправда, невідомо коли саме.

  • Стороння особа збила замок на на трансформаторній підстанції. Вона була закрита, - каже Анатолій Міщук. - Чоловік був працівником пилорами. Ймовірно вибило світло і він намагався щось підчинити. Він доторкнувся до комірки з великою напругою. Його вдарило струмом у 10 тисяч вольт. На жаль, у чоловіка не було шансів вижити. Поліція до нас претензій немає.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up