Сміття зі Львова тепер звозитимуть у Старокостянтинів

Сміття зі Львова тепер звозитимуть у Старокостянтинів
Фото із архіву редакції
  • На полігон до Старокостянтинова звозитимуть тверді побудові відходи з міста Лева.
  • Відповідний меморандум підписали вчора, 3 жовтня.

У середу, 3 жовтня, Львівська обласна адміністрація підписала меморандум про співпрацю з Староконстянтинівською міською радою щодо захоронення твердих побутових відходів. Тож тепер сміття із міста Лева возитимуть на Хмельниччину. Про це йдеться на сайті Львівської ОДА.

Як зазначають, меморандуму дасть можливість вивозити значний обсяг ТПВ в Староконстянтинів.

"Цей Меморандум дає можливість співпрацювати двом великим громадам у вирішенні проблемного питання, яке виникло на Львівщині – утилізація сміття. Це дасть можливість допомогти Львівщині і разом з тим наша співпраця принесе і для Львівщини і для староконстянтинівців порозуміння, розуміння того, що коли виникають проблеми в якійсь громаді, щоб не відвертатись, а знайти шляхи вирішення питання", - зазначив мер міста Староконстянтинів Микола Мельничук.

Відео дня
blockquote>

Меморандум про співпрацю діятиме до червня 2019 року.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oksana Rudyk

    Нормально,хто нагадить а ви нюхайте,дихайте,нам мало двох атомних поблизу,ще сміття нам по вікна Львівського!Виродки
  • Любов Лобода

    Це точно.
  • Василий Декалюк

    Те сміття возять уже два роки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up